nem hivatalos oldal

Nincs kategorizálva

Az online pénztárgép bérlés érdekli?

Az állam 2013-as döntése következtében, mely a kiskereskedőket online pénztárgép beszerzésére kötelezte, mindenki kénytelen volt átállni olyan kasszákra, melyek sokkal intelligensebbek, mint elődeik voltak. A váltás egyértelműen az állam érdekeit szolgálta, hiszen ezáltal sokkal szorosabb felügyeletet nyert a kereskedők napi kereskedelmi működése felett. Szerencsére a szükséges online pénztárgép bérlés útján is a kiskereskedő pultjára kerülhet, így nem kell a teljes jogú birtoklás miatt komoly pénzt fizetni, ha valaki nem akar. Természetesen az online pénztárgép bérlés akkor éri csak meg az érintettnek, ha nem kell számára egész évben a kassza. Ha valaki olyan kereskedelmi tevékenységet végez, Olvasd Tovább

Ha energia szelet kell, mert hallott már róla, akkor itt rendeljen!

energia szelet

energia szelet

Az emberek egy része olyan sportot űz, nap mint nap akár, mely komolyan igénybe veszi az állóképességet. Ilyenkor aztán egyrészt nagyon sok kalóriára van szüksége a sportolónak, másrészt pedig lehet, hogy ezt a kalóriamennyiséget nem is lehet csak úgy, normál étkezéssel pótolni. Az energia szelet itt jön be a képbe! Itt érdeklődhet: http://sportital.com/webaruhaz/energia-zselek-es-szeletek Az energia szelet ugyanis bármikor ott lehet a sportolónál, legyen az éppen egy kerékpár nyergében, vágtasson akár meredek szerpentinen vagy éppen kies tájon át. 

Olvasd Tovább

Panzió Pécs belváros részén komolyan érdekli?

panzió pécs belváros

panzió pécs belváros

Nem egyszerű jó helyen és megfelelő áron szállást találnia a szállóvendégnek, ha egy nagyvárosban szeretne magának helyet találni. Pécsett sem egyszerű ez, nyilván. Ám ha Önnek panzió Pécs belváros esetében kell, mégis lenne itt valami, amit érdemes lesz a szállást keresőnek megnéznie! A Szabadság Apartman ugyanis olyan panzió Pécs belváros tekintetében, amely jó helyen található, közvetlenül a hatos főút mellett. Aki netán Budapest felől érkezne autóval, annak egyenesen a Szabadság felé fog vinni az útja. S mivel a panzió Pécs belváros központi helyén van, minden nevezetesség, mely érdemes a figyelemre, gyalog is megközelíthető lesz a szálláshelytől.

Olvasd Tovább

Tudja, hogy a paleolit kaja mennyire egészséges?

Az egészség mára olyan hívószó lett, amivel teljesen egészségtelen ételeket is el lehet adni azok számára, akiknek ennyi elegendő is lesz a vásárláshoz. Nem árt tájékozottnak lenni, s nemcsak az alapján dönteni, hogy ki mire fogja rá azt, hogy az márpedig egészséges! A paleolit ételek mindenképp azok lesznek, ha megbízható forrásból érkeznek meg a fogyasztóhoz! Itt érdeklődhet: http://www.gastroyal.hu/paleo-kinalatunk A paleolit kaja attól érdekes, hogy nem található meg benne semmilyen olyan összetevő, mely ne lenne jó a szervezet számára. Így aztán a paleolit étrendnek nem képzi részét például a cukor, 

paleolit

paleolit

nincsen benne jelen a tej (és annak egyéb származékai, kivéve a kemény sajtokat), valamint nem található meg benne egy csomó olyan összetevő sem, melyről mindenki azt állítaná, hogy az márpedig egészséges. (Mint például a földimogyoró.) Ha úgy szeretne étkezni, mint egy ősember, akinek nem volt szerencséje még a ma kapható, ételnek csak nehezen nevezhető kémiai kutyulmányokhoz, akkor látogasson el a Gastroyal honlapjára, és rendeljen onnan magának kőkori kaját! Ezzel azt a terhet is leveszi a saját válláról, hogy oda kelljen figyelnie az egyes összetevőkre, ugyanis a Gastroyal figyel erre Ön helyett is!

Brit Prémium és a Brit Care szárazeledelek: egy hízásra hajlamos kutya története.

Másfél éve került hozzánk az első családi kutyánk, Mary. Mary egy basett hound szuka kutyus, aki még kölyökkorában került hozzánk. Rögtön kiderült számunkra, hogy Mary hízásra hajlamos, bármiből kicsit többet adtunk neki, azonnal látszódott rajta. Féltünk, hogy ezzel az ivartalanítás után nagyobb gond lesz. Sajnos így is lett, az ivartalanítás után hirtelen hízásba kezdett. Ekkor kerestem rá a legjobb kutyatápra, ami ezen segíthet és esett a választásom a Brit Prémium és a Brit Care kutyatápokra. Marynek a Brit Care Weight Loss kutyatápot választottuk. Azon kívül, hogy Mary tényleg fogyott tőle, a Brit Prémium és a Brit Care kutyatápot jobban szerette, mint az eddigi száraztápokat és végre jó formába került, ami neki is sokkal jobb.
Miután normál súlyba került egy másik Brit Care kutyatápot kezdtünk el neki adni. Tökéletes választásnak bizonyult a Brit Care Grian Free Adult. Ezzel tartja a súlyát, és ezt is nagyon szereti. Nálam csak a Brit Care kutyatáp jöhet szóba, szerintem a Brit Prémium és a Brit Care a legjobb száraz kutyatáp! Mióta mi ezt adjuk a kutyánknak és így bevált mindenkinek ezt ajánlom. Örülök, hogy most már nem gond, ha hízásra hajlamos kutyád van, hanem ilyen egészségesen és egyszerűen megoldható ez a probléma is a Brit Care tápok segítségével.

Olvasd Tovább