nem hivatalos oldal

Vásárlás

Az E27 LED minden ingatlanba ideális

E27 LED

A régi villanykörtéktől egyre többen szabadulnak meg és választják az energiatakarékos megoldásokat. A E27 LED jó választásnak tűnhet annak érdekében, hogy elérhesse a célját. Ez a termék kiváló megoldás lehet az otthonokba, az irodákba, az üzletekbe, illetve egyéb ingatlanokba is. Számtalan kedvező tulajdonsággal rendelkezik, így nem hiába használják nagyon sokan.

Nagyszerűen illeszkedik a már meglévő foglalatokba is, így nem kell azokat kicserélni, hogy az energiatakarékos megoldást választhassa. Az E27 LED több típusa ismert, így a céljának valót is beszerezheti. A kínálatban megtalálhatja a meleg és a hideg fehér színeket egyaránt. A gyártó a termékeire 2 év garanciát vállal, így ha valami probléma adódóik, akkor ez idő alatt kicserélik a kiégett darabot. Az E27 LED rengeteg típusát találhatja meg az internetes oldalakon. Olvasd Tovább

Hogyan történjen az arany nyaklánc karbantartása?

Arany nyaklánc

A termék esetében nincs meghatározva, hogy mikor viselhető. Az arany nyaklánc ünnepi alkalomra vagy csupán a hétköznapokra is tökéletes dísze lehet a nyakának. Bármilyen ruhaneműhöz felveheti gond nélkül. Ahhoz, hogy sokáig tudja viselni, néhány dologra figyelnie kell. Óvja a fizikai hatásoktól, amelyek kárt tehetnek benne. Ez azt jelenti, hogy vigyázni kell arra, a kiegészítő ne akadjon bele semmibe.

Viszont ha ez véletlenül megtörténik, ne kezdjen el kapkodni, hanem lassan és óvatosan próbálja meg kiszabadítani. Mivel ha gyorsan cselekszik, akkor az arany nyaklánc el is szakadhat. Ha gyakran veszi igénybe a gyógyfürdőzést, akkor fontos, hogy hagyja otthon a terméket, mivel a gyógyvízben található elemek károsodást okozhatnak benne. Olvasd Tovább

Smink készlet gazdag színpalettával

Smink készlet

Manapság már alig van olyan nő, aki ne sminkelné magát. Van, aki csak jeles eseményekre készít sminket, azonban vannak, akik mindennap viselik. A smink készlet bármelyik nő szépségápolási eszközei között jelen kell legyen. A sminkelés terén is vannak trendek, sőt, úgynevezett szabályok.

A divatot nézve, mostanában a füstös vagy a cicaszemek a menők, mindkét fajtát lehet hétköznapinak és alkalminak is kivitelezni. Az arcfestés első számú alapszabályát a nappali és az esti közötti különbség jelenti, az előbbi halványabb, az utóbbi pedig erősebb szokott lenni. Olvasd Tovább

Hol kapható divatos bevásárló táska?

Bevásárló táska

Amikor vásárolni indulunk, ügyelünk arra, hogy legyen nálunk megfelelő összeg vagy bankkártya, illetve eszköz, amiben kényelmesen és biztonságosan hazavisszük a megvásárolt termékeket. Az erős, tágas bevásárló táska ezért elengedhetetlen.

Képzeljük el, hogy egy kicsi válltáskával indulunk el, amibe begyömöszölünk pár szatyrot, majd amikor mindent megvettünk, a vállunkról lecsúszkáló kistáskával és tömött zacskókkal indulunk el! Ugye nem túl vonzó perspektíva? Ezek helyett inkább legyen nálunk 1-2 nagyobb bevásárló táska, amiben az összes árucikk elfér, akár a vállunkon is, így mindent egy helyen tárolhatunk, a megvett dolgokat, a pénztárcát, a kulcsokat, stb. Nem mellékes, hogy mi magunk is sokkal jobban mutatunk egy kifejezetten divatos darabbal a vállunkon, mint a reklámszatyrokkal a kezünkben. Olvasd Tovább

Nemesacél ékszerek kézműves munka által

Nemesacél ékszerek

A kiegészítők igazán stílusossá tehetik a mindennapi öltözékét. Éppen ezért fontos, hogy az ízlésének leginkább megfelelő darabokat válassza. A nemesacél ékszerek minden korosztály igényeit kiszolgálják. Egyediségüket a kézműves munkának köszönhetik, aminek során a készítők gondos odafigyeléssel tervezik és alkotják meg a különleges darabokat.

A bevonatmentes nemesacél mellett az orvosi fém is meghatározó alapanyag, ami lehetővé teszi az antiallergén ékszerek készítését. A nemesacél ékszerek egyéb jellegzetességei a díszítőelemként felhasznált Swarovski kristályok. Minden kiegészítőn visszaköszönnek ezek a méltán népszerű kristályok, amelyek nemcsak a termékek egyediségét, hanem értékálló jellegét is biztosítják. A széles kínálatban kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják az ideális kiegészítőket, legyen szó karkötőről, gyűrűről, fülbevalóról vagy éppen medálról. Olvasd Tovább

A steppelt ágytakaró a régi idők kedvence

Steppelt ágytakaró

A kiegészítőt általában a szoba stílusához szokták megválasztani. A steppelt ágytakaró egyre közkedveltebb az efféle darabok között. Egyedi tervezéssel is kivitelezhető saját ízlése szerint. Ezzel a lehetőséggel különleges textíliákból válogatva döntheti el, hogy mit is szeretne.

A termék szinte minden esetben béléssel készül el, így igazán tartósnak fog bizonyulni. Ha szeretne, hozzáillő díszpárnákat is választhat, így sokkal nagyobb összhangot teremthet meg a háló- és gyerekszobában vagy a nappaliban. Leggyakrabban pamutból és poliészterből állítják elő ezeket a csodákat. A steppelt ágytakaró a régi idők romantikáját hozhatja vissza. Olvasd Tovább

Babzsákfotel a fokozott otthoni kényelemért

Babzsák mindenkinek!

Napjainkban egyre könnyebb dolga van annak, aki ízlésesen szeretné berendezni az otthonát. Óriási a kínálat a bútorok terén is, ezért egyszerű mindent harmóniába hozni. Aki viszont a kényelmet szintén számításba veszi, annak szinte biztosan megjelenik a babzsákfotel is a lakásában, főleg ha gyermekei is vannak.

Természetesen attól függően, hogy milyen stílusban van berendezve az adott szoba, egy ilyen darab akár az éke is lehet az egész helyiségnek, teljesen feldobhatja az összképet, ráadásul ad egy plusz hangulatot. Minden bizonnyal a gyermek és barátaik is rajonganának a babzsákfotelért, tehát megérné a befektetést, ugyanakkor arra is készüljön fel, hogy nagy lesz majd érte a harc, mert mindenki abban akar majd ülni a családi filmezés során.

Olvasd Tovább

Osztó gyűjtő radiátoros fűtéshez többkörös kivitelben

Osztó gyűjtő

Minden évben meg kell küzdenünk a téli időszak hideg időjárásával, ami sok gondot okozhat, hogyha nem vagyunk eléggé felkészültek. A fűtőtestek azonban egyre modernebbeknek számítanak.

Az ezekhez tartozó alkatrészekkel együtt pedig, gazdaságosan fűthetjük a lakásunkat. Az osztó gyűjtő radiátoros fűtéshez kiválóan alkalmas, mert használatra készen megvásárolható a gepeszcentrum.hu webáruházából. Többféléből válogathatunk, attól függően, hogy milyen rendszerre lesz felszerelve.

Olvasd Tovább

A gáz riasztó pisztoly egyszerűen használható

Gázfegyver

Ezeket az eszközöket sajnos a szükség alkotta meg, mivel az erőszak a mindennapjaink részévé vált. Sok alkalommal csak pánikkeltés miatt hallhatunk ennyit erről a témáról nap mint nap, de ezeknek a híreknek sok esetben van alapja.

Hogyha tudjuk, hogy a környezetünk miatt mi magunk is veszélynek vagyunk kitéve, akkor gondoskodjunk egy gáz riasztó pisztoly beszerzéséről, aminek a birtoklásához nem kell semmilyen engedéllyel rendelkeznünk. Viszont azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a gáz riasztó pisztoly önvédelmi eszköz, ezért kizárólag ebből a célból használhatjuk. Sok a veszélyes környék, a bűnözési ráta nem túl alacsony kicsiny hazánkban, ezért nem árt, hogyha felkészültek vagyunk.

Olvasd Tovább

Turbo javítás már az első jeleknél

Turbo javítás

Amikor beszerelteti az új turbót a gépkocsijába, akkor tudja, hogy ilyen jó állapotban sosem fogja többet látni. A turbo javítás kellemetlen, de fontos ahhoz, hogy a szerkezet újra a régi fényében tündökölhessen. Mihelyt bekerül az autóba, elkezdődik a kopás, lerakódás, elhasználódás folyamata. Nem is csoda, hiszen néha 200.000-es fordulatszámon pörög.

Ha összehasonlítja ezt egy gépkocsi motor 6.000-es fordulatszámával, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy hatalmas erőkről van itt szó. Ezt bírnia kell a turbónak. Azonban a nem megfelelő használat során előbb-utóbb felüti a fejét egyik vagy másik probléma. Először csak a lerakódások jelennek meg, ami az üzemanyag visszaáramlása, nem csúcskategóriás minősége miatt is lehet. Olvasd Tovább

Minikotró kezelői verseny

Minikotró

A különböző földmunkagépek elsősorban a talaj valamilyen formában történő megművelésére szolgálnak. A legtöbb munkagéphez szükséges speciális jogosítvány, amelyet OKJ-s tanfolyamon is meg lehet szerezni. A minikotró ugyanúgy működik, mint a hagyományos kotró, csak kisebb méretű. Ezt a fajta változatot azért fejlesztették ki, hogy a kisebb helyeken is kényelmesen elférjen. Sokszor előfordul, hogy olyan területen kell a földet kitermelni, illetve elkotorni, ahol nem férne el a nagyobb méretű lapát. Olvasd Tovább

A rum ár kedvezményekkel kecsegtet

Minőségi rumok

Nagyon sokoldalú ital, ami alkalmas a változatos fogyasztásra. Lehet belőle fehér, sötét vagy aranyszínű, illetve fűszerezett is. A rum ár többek között ez alapján szokott változni, na meg persze mint minden szeszes ital esetében, a kor itt is sokat nyom a latba.

Az idősebb italok sokkal nemesebbnek számítanak mivel ritkábbak. Általában olyan 37%-60% százalék szokott lenni az alkoholtartalmuk, de akinek nem elég, az nyugodtan kóstoljon bele egy Spitz vagy egy Stroh rumba, amiknek az alkoholtartalma már-már vetekszik a borzasztóan erős abszintéval, hiszen eléri a 80%-ot is. Az biztos, hogy hamar megalapozza a hangulatot, hogyha a fent említett márkákból fogunk fogyasztani.

Olvasd Tovább

DKNY óra a stílusosság jegyében

DKNY óra

A márka alapítója Donna Karan, már 14 éves korától kezdve a divat világában forgott. 1989-ben hozta létre cégét, ahol először női és férfi ruhákat készítettek.

Majd csak ezután kezdték el gyártani a különféle kiegészítőket, ide sorolható többek között a DKNY óra, karkötő és acélékszer is. Minden egyes darab eleganciát, exkluzivitást sugároz. Legtöbbször ez a remek kiegészítő Swarovski kristályokat tartalmaz. Ezüst, arany, rózsaarany, vagy bronz színekben készül. Olvasd Tovább

Különleges gyerek rollerek a legkisebbeknek is

Gyerek rollerek

A rollerezést szinte minden gyerkőc szereti, ezért nem csoda, hogy a legkisebbek is szívesen próbálkoznának vele. Azonban számukra még igen nehéz egyszerre egyensúlyozni és lépegetni is, ezért a lelkes nekiindulásnak sokszor csalódás és keserves sírás lesz a vége.

Ez kiküszöbölvén a Micro gyár fejlesztői, olyan gyerek rollerek megvalósítását tűzték ki célul, amelyek 1 éves kortól egészen 5 éves korig használhatóak. Ezen gyerek rollerek megóvják a szülőket attól, hogy minden évben új eszközt kelljen vásároljanak, ugyanakkor a totyogóknak is biztosítják a sikerélményt. Olvasd Tovább

Modernségről árulkodik a pultra ültethető mosdó

Pultra ültethető mosdó

Megannyi típus közül választhat az ember, amikor a mosdókról van szó. Kétségtelen, hogy sokan a használhatóság mellett szemügyre veszik az esztétikai elemeket és a stílusosságot is.

Mindkettőben élen jár a pultra ültethető mosdó, ami egyre nagyobb teret nyer a magyar lakás- és háztulajdonosok körében is. Erről tudni kell, hogy rögzíthető bútorra, csempézett pultra, sőt, a kialakítás megoldható direkt erre a célra gyártott bútorlapra. Olvasd Tovább

Szuperkicsi szemcséjű UV lakk

UV lakk

A laikus számára talán nem is létezik jó és rossz minőségű körömlakk. Azok, akik nem használják, nem látnak semmit az egészből, csak annyit, hogy egy hölgynek ki van festve a körme. Talán a színéről még tudnak megjegyzést tenni, de itt kimerül a tudomány. Ha az UV lakk milyenségéről kérdezzük őket, semmit nem tudnak rá mondani. Viszont, akik gyakrabban használják, fontos tudjanak egyet-mást ezekről a termékekről. Olvasd Tovább

Shamballa lágy pasztell színekben

Shamballa

A buddhisták különféle spirituális világokban hisznek, ahol megtalálhatják a meditációban lévők a meghittséget és a szeretetet. A Shamballa egy mitikus királyság, ahova bárki eljuthat egy rövid meditációval. A gyongyekszerbolt.hu webáruházban megtalálható Shamballa gyöngyökkel úgy fog majd ragyogni, akár csak egy sztár. A különleges árnyalatokban pompázó gyöngyök a lágy pasztellszínektől egészen az extrém sötét árnyalatokig megtekinthetőek. Olvasd Tovább

A műanyag kupak lezáráshoz való

Műanyag kupak

Azt a tényt mindenképpen figyelembe kell venni, amikor egy családi ház vezetékeit és elektromos rendszerét fejlesztik, hogy manapság már sokkal több elektromos fogyasztó van jelen az otthonokban. Ez azt jelenti, hogy nagyobb áramhálózatra lehet szükség. A műanyag kupak a kábelek végére szerelhető fel, amikor nem használják őket a szakemberek. Az otthonokban egyre inkább jelen vannak az elekromos eszközök, amelyek a hétköznapok szerves részét képezik. Olvasd Tovább

A Rieker férfi cipő vásárlása egyszerű

Rieker férfi cipő

A férfiak inkább az egyszerű ruhadarabokhoz ragaszkodnak és nem szeretik túlbonyolítani a vásárlást. Éppen ezért, a Rieker férfi cipő ideálisnak bizonyul számukra, mert letisztult és kifinomult darabokról van szó, amit minden rohangálás és fáradtság nélkül meg lehet rendelni.

Ehhez csupán annyi erőfeszítésre van szükségünk, hogy felmegyünk a dumtsacipo.hu weboldalra és megtekintjük az árukínálatot. A képek magukért fognak beszélni, mert ezek a különleges bőrből készült cipők biztosan megfelelnek bármelyik férfinak. Olvasd Tovább

Érintőképernyős telefonok olcsón, egyenesen Kínából

Érintőképernyős telefonok olcsón

Az új évezredben olyan változások zajlottak le a telekommunikációban, amilyeneket előtte nem tapasztalhattunk. Bár némelyik ára igen borsos, tudnunk kell, hogy érintőképernyős telefonok olcsón is beszerezhetőek. Meg kell találni azt a forgalmazót, amelyik a legújabb technológia szerint készült telefonokat hozza el az ember otthonába, bonyodalom és rejtett költségek nélkül.

Ha valaki szeretne egy igazán profi és mutatós készüléket, amelyik itthon szinte kuriózumnak számít, akkor nincs más dolga, mint a webáruházban megkeresni és pár perc alatt lebonyolítani a rendelést. Olvasd Tovább