A dugattyús kompresszor nélkülözhetetlen lehet

Dugattyús kompresszor
Dugattyús kompresszor

Egyes tevékenységek folyamán bizonyára Ön is érezheti a levegőellátás szükségességét, főként abban az esetben, ha olyan környezetben dolgozik, ahol a munka folyamata során érzékelheti ennek hiányát. Ilyenkor segíthet a levegőellátásban a kompresszor, aminek szerepe sokszor nélkülözhetetlennek bizonyul. A dugattyús kompresszor a btkkft oldalán is beszerezhető, ezért tekintse meg az itt található kínálatokat!

Elolvasva ezek műszaki jellemzőit, azt is megtudhatja, hogy az oldalon található berendezések közül melyik termék alkalmas az Ön tevékenységére. A dugattyús kompresszor az otthoni barkácsolástól kezdve, az ipari felhasználásig egyaránt alkalmazható, számtalan felhasználási területen. Többek között a következő tevékenységek során: az autóiparban, a bútoriparban, az élelmiszeriparban, az építőiparban, a fémiparban, a gépgyártásban, a kozmetikai iparban, a vegyiparban és még sorolhatnánk. Ezek az igencsak nagyteljesítményű gépek, egy illetve kéthengeresek, egy és tíz közötti lóerővel rendelkező motorral vannak felszerelve, amelyek árammal működnek. Választhat olajos és olajmentes, közvetlen és ékszíjhajtású modellek közül.

Ezek mindegyike hangszigetelt, így nem zavarják Önt a munka folyamán sem. A felsorolt adottságok függvényében kiválaszthatja azt a modellt, ami a leginkább megfelel a tevékenységének a folytatásához. Nyilván ha kisebb teljesítményű gépezetre van szüksége, akkor a műszaki leírások függvényében el tudja dönteni, hogy alkalmas-e a célra. Ráadásul, ebben az esetben nem is igazán kifizetődő egy nagyobb teljesítményű, drágább berendezést vásárolnia.