A fájdalomcsillapító ideiglenes megoldás

Fájdalomcsillapító
Fájdalomcsillapító

Amikor éles, szúró, szinte már-már émelyítő fájdalmat érez, akkor legszívesebben minden olyan eszközt bevetne, ami azonnal megszüntetné a kellemetlenséget. Viszont a tabletták helyett, próbálkozzon inkább a természetes összetevőkből készült árucikkekkel!

Ilyen például a gyógyfüves fájdalomcsillapító balzsam is. A webshop.hillvital.hu internetes áruházban megvásárolható termék mindenféle fájdalomra azonnali megoldást kínál. Legyen szó ízületi, hát- vagy derékfájdalomról, menstruációs vagy egyéb eredetű idegi fájdalomról, a Gyógyfüves Salikort Balzsam fűzfakéreg kivonattal tökéletes választás. Napjainkban már rengeteg készítményben megtalálható a különleges kivonat, ami szalicilsavat és enzimeket is tartalmaz.

A lumbágó is igen nagy fájdalommal jár együtt, aminek megszüntetéséhez, illetve mérsékléséhez tökéletes megoldás a fűzfakéreg kivonat. Gondolta volna, hogy a különleges kivonat még a gyulladásos megbetegedéseken is képes segíteni? A webshop.hillvital.hu weboldalon elérhető fájdalomcsillapító nagyszerű minőségű, természetes összetevőket tartalmaz, amelyek képesek csökkenteni még a legmakacsabb, leggörcsösebb fájdalmakat is.

A fekete fűzfa kérgét finom szemcséjű porrá zúzzák, amit Amerikában már évszázadokkal ezelőtt is felhasználtak. A népszerűnek számító alapanyag orvosságot jelentett a láz, a gyulladás, illetve a megfázás tüneteinek enyhítésére is, de sikeresen kezelték azok a betegeket is, akik köszvénytől vagy bélhuruttól szenvedtek. Manapság sincs ez másként, csupán a fájdalomcsillapító hatásait használják ki a legtöbb esetben.

Az aktív alapanyagoknak köszönhetően, a Salikort fájdalomcsillapító balzsam hatóanyaga a fűzfakéreg kivonatban rejlik. Ez a különleges kivonat tartalmaz szalicilsavat, katechint, csersavat, gyantát, különböző enzimeket és oxalátot. A fakérget kora tavasszal lehántják a fiatalabb fák törzséről. Orvosi célokra a fehér fűzfakérgét alkalmazzák legtöbb esetben. A gyógyfüves fájdalomcsillapító legyártása során, az ősi gyógymódokra is nagy figyelmet fordítottak, ezért kerültek bele a krémbe olyan alapanyagok, amelyeket már az őseink is előszeretettel használtak.

Ha egy ízület vagy egy izom fáj, akkor az általában gyulladással jár együtt. Ezt legkönnyebben a fájdalmas terület megtapogatásával lehet felmérni. Ha a terület ég és kipirosodott, akkor valószínű gyulladt is. A fájdalomcsillapító kismennyiségű gyulladáscsökkentőt is tartalmaz, ami a probléma okát is hatékonyan kezeli. Ne késlekedjen fájdalom esetén, inkább használjon Salikort fájdalomcsillapító balzsamot!