A fejlesztések bővülése hazánkban

Fejlesztések - Audi Hungarian Moto
Fejlesztések – Audi Hungaria Moto

A fejlődés mindenképp érinti hazánkat is, főleg a járműipar tekintetében. A magyar fejlesztések közül talán a legkiemelkedőbb a itt található. Például az az Audi, a Siemens és a Continental is a termeléseit rendkívüli módon bővítette.

Mindehhez természetesen rengeteg alkalmazottra lesz szükség, amely temérdek álláslehetőséget ígér majd. A nemzetgazdasági tárca vezetője a hazai ipar és a beszállítók fejlődéséréről beszélt az új sajtótájékoztatón, kiemelve az új kapacitásokat is.

Az elmúlt években a magyar járműipari termelés közel húsz százalékkal bővült, amely 3900 milliárd forint fölé emelkedett. Ez jóval kimagaslóbb eredmény az elmúlt éveket tekintve. A teljes feldolgozóipar teljesítményéből több mint harminc százalékot a járműipar teszi ki. Ezt a a külgazdasági és külügyminiszter is megerősítette Győrben, az Audi Hungaria Motor Kft. 10 milliárd forintból felépített második logisztikai csarnokának átadóünnepségén. Nem vitás, hogy az Audi globális vállalat a fejlesztések nagy híve hazánkban.