A higiénikus vízfogyasztáshoz szükséges vízadagoló berendezéseket bérelheti is

 Vízadagoló berendezések
Vízadagoló berendezések

A megfelelő mennyiségű víz fogyasztása feltétele az egészségnek, ezért sem szabad elhanyagolni, hogy napközben, a munkahelyünkön is elég vizet igyunk. Ne csak este pótoljuk be a hiányzó mennyiséget, hirtelen terhelve le a szervezetünket. Szerencsére egyre több helyen, munkahelyeken, irodákban, nagy ügyfélforgalmú helyeken találkozunk már vízadagoló berendezésekkel. Mi sem csak azoknak a munkáltatóknak, közösségeknek ajánljuk, ahol a védőital biztosítása kötelező.

A víz hiánya például rontja a koncentrációt is. Egy pohár kellően hűvös, friss ásványvíz jótékonyan hat a közérzetünkre is. Egy vízadagoló javítja a komfortérzetünket is, hiszen télen pillanatok alatt kellemes hőmérsékletű teát, nyáron hideg, akár szénsavas ivóvizet ad. A Cleanwater ballonos ásványvíz az ország egész területén elérhető. A higiénikus vízfogyasztáshoz szükséges vízadagoló berendezéseket pedig bérléssel is biztosíthatja. Náluk garantált az azonnali – 24 órán belüli – szervizelés is. Ha folyamatos jó minőségű ásványvízzel szeretné munkatársait, környezetét jó formában tartani, akkor érdemes a Cleanwater vizet választani. 2011-ben a Clearwater víz elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.

Az vízautomaták mellé adott ajándék energiatakarékos időkapcsoló segít az ügyfeleiknek, hogy a berendezéseinket energiatakarékosan üzemeltethessék. Az általuk forgalmazott ballonos víz alacsony ásványi anyagtartalommal rendelkezik, hiszen a túlzott ásványi só bevitel nem hasznos a szervezetnek. Nem mindegy, hogy miből mennyit iszunk.