A oregánó felejthetetlen íze
Nagyon sok fűszert adott a természet és mégis egyre többen csak a só használatára szorítkoznak. Az oregánó a paleo ételekbe egyre gyakoribb és valóban egy olyan remek ízt ismerhetünk meg a segítségével, amely kihagyhatatlan. A só használatával szinte minden más ízt kiűztünk a konyhából és nem szabad megfeledkezni, a só szervezetre gyakorolt káros hatásairól sem. Az oregánó, kakukkfő, majoránna és egyéb csodás növények mind egyszerűen beszerezhetőek és végre a legunalmasabbnak tűnő fogásokat is feldobhatjuk. Az utóbbi évtizedekben egyre több betegséggel kell szembenéznünk, amelyeknek az egyik fő okozója az egészségtelen táplálkozás. A cukor, a finomított élelmiszerek uralják az étrendünket és ezek nem táplálják a szervezetünket, hanem terhelik, amit már ideje lenne észrevenni. A paleolit korban őseink húst, gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztottak. Akkor miért gondolnánk ma, hogy nekünk nem csak erre van szükségünk? A döntés mindenkinek a kezében van, hogy az egészséget vagy a betegségeket választja.