A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú megbízható vízszállítást garantál

Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú

A különféle szivattyúk terén hatalmas a választék napjainkban. A búvárpumpák kategóriájában kiváló megoldást nyújt a Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú, a költséghatékony ár mellett, 60 l szállítókapacitásra képes percenként, 750 W teljesítmény mellett, akár 94 m emelőmagasságban is, de a szállítandó folyadék hőmérséklete nem haladhatja meg a +35 Celsius fokot. A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú egy csőbúvár fajta, ami a népszerű termékcsalád új, áttervezett és korszerűsített típusa. A telepítésre előkészített pumpa 20 méter hosszú elektromos kábellel kerül forgalomba a felhasználóbarát szivattyuk.hu webáruházban. A megújult kivitelezésű berendezés akár 12% energia megtakarítást is lehetővé tesz, ennek hála alacsonyabb lesz a villanyszámla.

Kifejezetten fúrt vagy ásott kutakba tervezett a készülék, tiszta és koptatóanyagokban mentes folyadék szivattyúzására alkalmas. A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú kiválóan teljesít a házi, a házkörüli vízellátással kapcsolatos feladatok megoldásában, de kisebb vagy közepes mezőgazdasági, esetleg ipari vízellátásként és öntözőszivattyúként is hatékonyan alkalmazható. A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú kifejezetten folyamatos üzemre tervezett, többfokozatú, merülőmotoros monoblokk, azaz egybe van építve az esetében a motor és a szivattyú.

A webshopban más jellegű szivattyúk is az érdeklődők rendelkezésére állnak, mint például a fűtési keringető berendezések. Ebben a kategóriában kiemelt minőséget képvisel a Grundfos MAGNA1 65-120 F szivattyú, aminek szállítókapacitása impozáns, 865 l/ perc, a teljesítménye pedig 744 W, 3,42 A áramfelvétel mellett. A szállítandó közeg hőmérséklettartománya széles intervallumban mozog. A nagy hatásfokú, de mégis A energiaosztályú motor a Grundfos MAGNA1 65-120 F szivattyú esetében hosszútávon is megbízható működést eredményez. Alkalmazható a Grundfos MAGNA1 65-120 F szivattyú a fűtési és hűtési rendszerekben történő keringetésre, de megállja a helyét ipari jellegű keringető rendszerekben is.

Üzemeltethető arányos vagy állandó nyomásra történő szabályozásra, de akár háromfokozatú állandó fordulatszámú üzemre is. A beépítési hossza 340 m és el van látva rozsdamentes acél és kompozit PES járókerékkel, a védettsége IP 44. A beépített radiálcsapágy alapanyaga leginkább keményfém és kerámia. A Grundfos MAGNA1 65-120 F szivattyú, a kiváló ár-érték arányának köszönhetően, költséghatékony működést szavatol, ezáltal hosszabb távon megtérülő befektetésnek számít. Plusz a márkanév már eleve garancia!