A stresszoldó jóga megváltoztatja az életünket

Ha alaposan megnézzük az életünket, akkor rájövünk arra, hogy akarva vagy akaratlan, de már az kisiskolás korunktól kezdve arra ösztökélnek minket, hogy folyamatosan meg akarjunk felelni az elvárásoknak, ami alapból egy kényelmetlen helyzetet teremt. Mindenki előtt másmilyen módon kell megnyilvánulnunk, ami szinte lehetetlen. Felnőve nem csoda, hogy szorongó emberré válunk, aki nem képes megnyugodni egyetlen percre sem. Itt érdemel figyelmet a stresszoldó jóga. Ez a gyakorlat segít abban, hogy egy olyan állapotba kerüljünk, ami lehetőséget nyújt még a szorult helyzetekből is kilábalni.

Nagyszüleink jó tanácsa is ezen alapul. Számoljunk el 10-ig, mielőtt mondanánk valamit, vagy aludjunk a nagy döntés előtt egyet. A stresszoldó jóga pontosan ezt az elvet követi. Nyugodjunk meg, lélegezzünk mélyeket, kerüljünk harmóniába a belső énünkkel és akkor jön a válasz magától. Bárcsak olyan körülmények között élnénk, hogy a stresszoldó jóga könnyedén mellőzhető lenne! Valójában mindenkinek űznie kellene, mert csak akkor alakulna ki egy egymás igényeire figyelő, jól működő társadalom.

Szabaduljunk meg a terhektől, amik megnehezítik a mindennapokat! Ha komolyan érdeklődünk a jóga Szentendre iránt, akkor keressük fel a meetingmyself.hu oldalt és tudjuk meg az oktatás részleteit! A testet és lelket egy harmonikus állapotba hozva, olyan ötletek és élmények születnek meg, amiket soha nem felejtünk el és rendszeresen meg akarunk majd tapasztalni. A jóga Szentendre alkalmával teljesen egyéni órákon vehetünk részt és még személyre szabott gyakorlatsorok kialakítására is lehetőség nyílik.

Ha egyszer rákapunk ennek az ízére és megéljük az eredményességét, akkor soha nem akarunk majd lemondani róla. Fiatalok, idősek egyaránt végezhetik a kidolgozott mozdulatokat. Hagyjunk fel az eddig megszokott, stresszel teli életmódunkkal és változtassuk meg világszemléletünket a jóga Szentendre révén! Vágjunk bele minél hamarabb és érezni fogjuk az első pillanattól kezdve, hogy egyetlen perc sem volt hiábavaló és előrevitte az életünket. A tapasztalás lehetősége csakis rajtunk áll.