A webáruház készítési rendszerünk

Webáruház bérlés
Webáruház bérlés

Az egyik lehetőség termékeink forgalmazására, ha az internet adta előnyöket is szeretnénk kihasználni: a webáruház bérlés. Ehhez azonban először kell keresnünk egy találó domain nevet, webáruházunknak egy jó címet, és egy egyszerű, de cégünk szellemiségét kifejező logóra is szükségünk lesz. Másik fontos szempont, hogy egy jól strukturált, könnyen áttekinthető webáruházat béreljünk.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy ne legyen bonyolult az adminisztrációs felülete, egyszerűen tudjuk szerkeszteni, azaz ne legyen szükségünk különösebb számítástechnikai ismeretekre webáruházunk későbbi kezelése során. Ezen túlmenően nem árt arról sem meggyőződni, ha később mégis technikai, szerkesztési segítségre szorulunk, milyen módon kaphatjuk meg, illetve juthatunk hozzá. Ha regisztrál a Minibolt webáruház készítés rendszerébe készítünk Önnek egy tesztáruházat, amihez kap egy szerkesztői hozzáférést és egy felhasználói útmutatót, aminek segítségével megismerkedhet az általunk készített webárház szerkesztési, adminisztrációs felületével. Kialakíthatja termékei kategóriáit, alkategóriáit, az oldal fő- és információs menüstruktúráját. Feltöltheti termékeit leírásukkal, képeikkel. Bárhol elakad ügyfélszolgálatunk a rendelkezésére áll folyamatosan és díjmentesen a hét minden napján: emailban, telefonon, de skype-on is. Amennyiben megfelelőnek találja webáruház készítési rendszerünket, elkészítjük Önnek webshopját, mindenben igazodva elvárásaihoz: kialakítjuk oldalának színvilágát, fejlécét, beépítjük logóját, nemcsak a fejlécbe, de a termékek fotóiba is.

De hozzárendelünk a webáruház termékeihez bizonyos tulajdonságokat is, mint például: szín méret, kiszerelés stb., amennyiben szükséges. Beállítjuk a készletkezelést, a szállítási, fizetési feltételeket. Beépítjük Facebook oldalának linkjét és Google Analytics fiókjának kódját is, melynek segítségével figyelemmel kísérheti webáruházának látogatottságát.