Az autólámpa polírozás látványos eredménye

Autólámpa felújítva

Gazdaságos módszerekkel pénzt takaríthatunk meg, ha észrevesszük, hogy csökkent a fényszóró fényereje. Sokszor egyből az izzót fogjuk okolni emiatt, pedig az gyakran tökéletesen működik és fényesen világít. Az autólámpa polírozás ilyenkor jön a képbe. Most már teljesen más technológiával készülnek a fényszórók, mint a kilencvenes évek elején, amikor általában üveget használtak a kialakításukhoz.

Természetesen, ez nagyon törékeny volt és könnyedén berepedt vagy betört még egy gyengébb ütődés hatására is. Most már más a helyzet, modern technológia áll a rendelkezésünkre és ezzel egyetemben más anyagok is. Mivel a lámpatestben rendszerint hő keletkezik, ezért az illékony anyagok kondenzálni fognak belülről. Nyilván ez nem egy vagy két hét után fog jelentkezni, de pár év alatt megtörténhet. Ilyenkor nem kell mindig izzót cserélni, mert annak nincs semmi baja.

Elég az autólámpa polírozás, és ismét makulátlanul átlátszóvá válik a fényszóró. Ismét remek fényerővel vághatunk neki az esti vezetéshez. Az autólámpa polírozás az UV-fény miatt is esedékessé szokott válni, mert ez hatással lehet a fényszóró borítására. Az autólámpa polírozás során olyan wax kerül felvitelre a fényszóróra, amely nagyon hosszú ideig fogja garantálni a tökéletes fényerőt, és ellenáll az UV-sugaraknak is. A szélvédő javítás Szigetszentmiklós városában szintén elérhető ugyanolyan szakértelemnek köszönhetően, mint az előbb említett módszer. Ez is esedékessé szokott válni a kőfelverődések miatt.

Még a legtisztább utakon is megtörténhet, hogy egy ilyen sérülés éri a szélvédőt. Mivel a szélvédő javítás Szigetszentmiklóson egyszerűen kivitelezhető, ezért bátran forduljunk az autouvegek.hu szakembereihez. Fel kell mérni a keletkezett károsodást, ugyanis az eljárás nem minden esetben lehetséges, és előfordul, hogy nem éri meg ezt a megoldást választani. A szélvédő javítás Szigetszentmiklóson csak akkor ajánlott, hogyha nem repedt el az üveg, illetve ha nem tudunk beszerezni új szélvédőt az autónkhoz. Ne hagyjuk, hogy egy apró kőfelverődés nagyobb problémává váljon a későbbiekben.