Az egészség érdekében indol 3 carbinol

Indol 3 carbinol

A hormonális egyensúlytalanság sok betegség megjelenését idézheti elő, ily módon rengeteg nő életét képes megkeseríteni. Ez ellen tenni kell, hiszen nem lehet teljes életet élni abban az esetben, ha egészségi problémák vannak. Új generációs kutatások kiderítették, hogy a szervezet ösztrogén-progeszteron egyensúlyát a keresztesvirágúakban, mint például a káposzta, karfiol, megtalálható indol 3 carbinol hatóanyag is hivatott helyreállítani.

Akkor is jó választást jelent ez az étrend kiegészítő, hogyha már megvan a betegség, mint például a mióma, policisztás petefészek szindróma, valamint endometriózis vagy a premenstruációs szindróma. Az indol 3 carbinol a hormonális egyensúly kialakítása mellett, javítja az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, de rendkívül hatékonynak bizonyul az elhízás megelőzésében is. Sejtbiológiai tanulmányok azt is kimutatták, hogy az indol 3 carbinol a sejtek egészségét is támogatja. Ugyanakkor a máj 2-es fázisú méregtelenítését is segíti, de hozzájárul a belek öntisztulási folyamataihoz is.

Tehát, számos jótékony hatással rendelkezik, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő az indol 3 carbinol, amit a wisetreenaturals.hu webáruházból most igazán kedvező áron vásárolhat meg. Összetételéből megemlítendő az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező zöld tea kivonat, valamint a brokkoli, ami a szervezet egészségének megtartásában játszik jelentő szerepet. A zellerkivonat pedig a vese működését segíti. Mindent összevetve, érdemes beszerezni az indol 3 carbinolt, hiszen támogatja a sejtek anyagcsere folyamatait, hozzájárul a regenerációhoz és a megfelelő immunvédelem kialakításához.

A felesleges ösztrogént eltávolítja a szervezetből az indol 3 carbinol, illetve általa jobban működik a gyomor, valamint a vastagbél is. Ezen jó tulajdonságoknak köszönhetően, az egészségmegőrzés folyamatához nagyban hozzájárul, tehát tanácsos mindenképpen megvásárolni, még akkor is, hogyha teljesen egészséges, mert amint tudjuk, a legjobb kezelés mindig a megelőzés. Lépjen be a fent említett weboldalra, tájékozódjon és rendelje meg ezt a csodálatos terméket az egészsége érdekében!