Az impregnáló spray számos területen hatásos

Impregnáló spray

Gyakori eset, hogy elmegyünk valahova otthonról, és máris összekoszoljuk valamivel az öltözetünket. Legyen az munkahely vagy éppen szórakozás, érdemes ügyelni a viselet tisztaságára. De hogyan érhetjük ezt el, hiszen gyakran nem is rajtunk múlnak a dolgok? Igazából mégis, ugyanis, ha az impregnáló spray rendszeres alkalmazásra kerülne, akkor esélye sem lenne a foltoknak kialakulni.

Ez a termék egy láthatatlan taszító védőréteget képez a szöveteken. Előnye, hogy egyáltalán nem hagy nyomot maga után, így akár az öltönyökre és elegáns báli ruhákra is felvihető. Az impregnáló spray mindezen felül még rengeteg helyen alkalmazásra kerülhet, hiszen autókban, a ház körül és a vendéglátóiparban, a nap és esernyők bevonására is megfelel.

Ha ki van téve csapadéknak a szövet, akkor öntisztítást végez, így nem kell foglalkoznunk a külön tisztítással. Az impregnáló spray akár nagyobb tételben is megrendelhető online a webaruhaz.ipari-segedanyagok.hu oldalon. Néhány napon belül aztán már kézhez is kapjuk a termékeket, amelyeket azonnal le is tesztelhetünk.