Az új-zélandi zöldkagyló kivonat fontossága

Zöldkagyló kivonat

Az ízületein és porcain jelentkező fájdalmak kezelésére nagyon sokféle módszer létezik. Erre a problémára a zöldkagyló kivonat egyenesen Új-Zélandról az egyik legmegfelelőbb csodaszer lehet az Ön számára. A Seatone zöldkagyló kivonat alapanyagát adó taréjos zöldkagyló egy olyan különleges fajta kagyló, amely kizárólag Új-Zéland partjainál található, ezt a világ legtisztább tengervizének is mondják.

Ezt a leggazdagabb glükozamin forrásként tartják számon. A zöldkagyló kapszula fogyasztása azok számára ajánlott, akiknek ízületei terhelve vannak, idősek is bátran szedhetik ízületeik védelmezésére. Rendkívül gazdag antioxidánsokban.

Az új-zélandi zöldkagyló kivonat a csontok, porcok működéséhez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazza, regenerálja a begyulladt ízületeket, valamint csökkenti a fájdalmakat, és még ha időben kezdi el szedni, akkor meg is tudja ezeket a panaszokat előzni. Természetes összetevőkből készült, nem tartalmaz semmilyen kémiai és mesterséges anyagot. Mellékhatása nincsen, kivéve ha valaki kifejezetten allergiás a kagylóra.