Brit Prémium és a Brit Care szárazeledelek: egy hízásra hajlamos kutya története.

Másfél éve került hozzánk az első családi kutyánk, Mary. Mary egy basett hound szuka kutyus, aki még kölyökkorában került hozzánk. Rögtön kiderült számunkra, hogy Mary hízásra hajlamos, bármiből kicsit többet adtunk neki, azonnal látszódott rajta. Féltünk, hogy ezzel az ivartalanítás után nagyobb gond lesz. Sajnos így is lett, az ivartalanítás után hirtelen hízásba kezdett. Ekkor kerestem rá a legjobb kutyatápra, ami ezen segíthet és esett a választásom a Brit Prémium és a Brit Care kutyatápokra. Marynek a Brit Care Weight Loss kutyatápot választottuk. Azon kívül, hogy Mary tényleg fogyott tőle, a Brit Prémium és a Brit Care kutyatápot jobban szerette, mint az eddigi száraztápokat és végre jó formába került, ami neki is sokkal jobb.
Miután normál súlyba került egy másik Brit Care kutyatápot kezdtünk el neki adni. Tökéletes választásnak bizonyult a Brit Care Grian Free Adult. Ezzel tartja a súlyát, és ezt is nagyon szereti. Nálam csak a Brit Care kutyatáp jöhet szóba, szerintem a Brit Prémium és a Brit Care a legjobb száraz kutyatáp! Mióta mi ezt adjuk a kutyánknak és így bevált mindenkinek ezt ajánlom. Örülök, hogy most már nem gond, ha hízásra hajlamos kutyád van, hanem ilyen egészségesen és egyszerűen megoldható ez a probléma is a Brit Care tápok segítségével.
További fontos információ, hogy a Brit Care termékcsoport macskaeledelek és macskatápok formájában is elérhető, így a két cicánknak is Brit száraztápot adunk. Nem is értem hogy, sokaknak továbbra is miért olyan vonzóak a nulla tápanyagtartalmú, olcsó és zavaros összetételű nagyáruházakban kapható rossz minőségű kutya és macskatápok. A reklámokból jól ismert, szintén kevés értéket hordozó médiatápokról már ne is beszéljünk. Ha valaki a reklámot akarja megfizetni a valódi minőség helyett, akkor tegye azt, az Ő dolga. A minőségi tápokat továbbra is az interneten érdemes keresni és állateledel webáruházakból megrendelni, mert kedvező áron és gyorsan elérhetőek. A Brit Prémium és a Brit Care kutya és macskatápokat is a neten érdemes keresni, és mindenkinek tudom ajánlani, mert véleményem szerint a Brit Prémium és a Brit Care kutya és macskatápok a legjobbak.