Célszerű és javasolt a sittszállítás rendelése

Konténer lakásfelújításhoz

A tavasz érkezésével elkezdődnek az építkezések a fővárosban is, ahol általában nagymennyiségű hulladék keletkezik. Cégünknél lehetséges a sittszállítás rendelés telefonon: 30 / 494 0487 és a weboldalunkon található elérhetőségeinken.

Fő profilunk a sitt elszállítása, de foglalkozunk homok, sóder, termőföld és zöldhulladék elvitelével is. Ha Önnek is szükséges, akkor a sittszállítás rendelés telefonon: 30 / 494 0487 a legegyszerűbb, mivel az ügyfélszolgálaton a kollégánk rögtön tud válaszolni a felmerülő kérdésekre.

Mielőtt keres minket, előtte érdemes kiszámolni a hulladék mennyiségét, hogy a megfelelő méretű konténert tudjuk a rendelkezésére bocsátani. A díjfizetés a sofőr kollégánknál történik, de ha az ÁFA összegét tartalmazó számlára van szüksége, azt előre jelezni kell.

Az építési törmelékek többfélék lehetnek, de fontos, hogy a kihelyezett konténerekbe válogatva kerüljenek, olyan módon, hogy alul legyen a sitt és bontási törmelék, a zöldhulladék pedig felül. Keressen minket bizalommal! A sittszállítás rendelés telefonon: 30 / 494 0487 is igényelhető, ahol minden részletet tud egyezetni.