Defro pellet kazán árak az oldalon

Pellet kazán árak
Pellet kazán árak

Kazánvásárláson gondolkodik, és ehhez keres egy megbízható forgalmazót? Az oldalra kattintva megismerhető a pellet kazán árak mellett a berendezések részletes tulajdonsága is. Ez a kazántípus egy különleges égető fejjel rendelkezik, aminek köszönhetően bármilyen minőségű pelletet eléget. A legjobb a fapellet, amelyik tiszta fűrészporból készül és idegen anyagoktól mentes. Teljesen érthető, hogy ez minősül a legdrágább típusnak, de ugyanakkor ez is ég a legtisztábban.

Ha a fűrészporba a fa kérgét is beledarálják, akkor a minősége romlik, és ezt már sok kazán nem képes elégetni. A másik pellet típus a mezőgazdasági melléktermékek és a hulladékok, amelyeket préselve próbálnak elégetni. Azonban ezeket sem tudja egy akármilyen, gyenge minőségű kazán feldolgozni. A Defro pellet kazán árak esetén azt is figyelembe kell venni, hogy olyan berendezésbe fektet, amelyik a pelleten kívül még legalább hat, különféle tüzelőanyagot is képes elégetni.

Ide tartoznak a csonthéjas magvak, napraforgóhéj, hasábfa, mezőgazdasági magvak és egyebek. A Defro pellet kazán árak kialakításakor figyelembe vették azt, hogy automatikus tüzelőanyag begyújtó rendszerrel is el legyenek látva. Ez azt jelenti, hogy a berendezés nem tart állandó parazsat a tüzelőfejen, ezáltal pedig nem kell a felesleges tüzelőanyag-adagolás miatt aggódni. A kazán hasábfával is működik, amit a felső tüzér garantál. A vezérlés nagyon egyszerű és praktikus, mivel színes, magyar nyelvű érintőképernyő áll a tulajdonosok rendelkezésére.

Képes arra is, hogy háztartási meleg vizet állítson elő a segítségével. Egyéb tulajdonságok: a füstgáz hőmérséklet alapú égési levegő és tüzelőanyag adagolás szabályozása, külső hőmérséklet alapú, motoros keverőszelep szabályozása, valamint az adagoló csiga elakadás elleni elektromos és hővédelem. Amennyiben pontosan érdeklik a pellet kazán árak, keresse a www.defrokazan.hu oldalt, ahol akár ingyenes visszahívást is igényelhet, hogy minden kérdésére kielégítő választ kapjon. A szállítás mindenki számára ingyenes az országon belül.