DKNY óra a stílusosság jegyében

DKNY óra

A márka alapítója Donna Karan, már 14 éves korától kezdve a divat világában forgott. 1989-ben hozta létre cégét, ahol először női és férfi ruhákat készítettek.

Majd csak ezután kezdték el gyártani a különféle kiegészítőket, ide sorolható többek között a DKNY óra, karkötő és acélékszer is. Minden egyes darab eleganciát, exkluzivitást sugároz. Legtöbbször ez a remek kiegészítő Swarovski kristályokat tartalmaz. Ezüst, arany, rózsaarany, vagy bronz színekben készül. Minden egyes darabnál magas minőségű nemesacélt használnak, amely allergénmentes, ezáltal bárki nyugodtan viselheti. A klasszikus termékek is megtalálhatók a kínálatokban.

Ezeket örök daraboknak nevezik, mivel sohasem fognak kimenni a divatból. A DKNY óra keményített ásványüveg felhasználásával készül. Napjainkban a gyártó kerámiával ellátott remekműveket dob a piacokra, így újabbnál újabb termékeket találhat az üzletekben vagy a webáruházak kínálatában. Az egyedi tervezésűek megfelelőek lesznek azoknak is, akik szeretnek magukon elegáns kiegészítőket viselni.