Dr. Janklovics ügyvédúr a büntetőügyek specialistája

Dr. Janklovics Ádám ügyvéd

Rendkívül költséges büntetéseket szabnak ki ittas vezetés esetén, mégis sokszor láthatjuk a hírekben vagy az újságokban, hogy pont a mi városunkban vagy a közelében részeg sofőrt fogtak el. Ilyen esetben a vezetőket bűncselekménnyel vádolják, és a témában jártas ügyvédhez kell forduljanak.

Dr. Janklovics Ádám az említett eljárásokra szakosodott. Vannak azonban olyan kábító hatású szerek, amik csak bódult állapotot idéznek elő a sofőrben, de természetesen ez is befolyásolja a vezetési képességeket és a reflexeket. Minden gépjármű okozta balesetnél a rendőrség kirendeli a toxikológus vagy az orvos szakértőt, hogy kimutassa a vezetőt befolyásoló szereket.

Különbség van az alkoholt fogyasztott és a bódult állapotban vezető illető között, amit Dr. Janklovics Ádám ügyvéd szívesen elmagyaráz és felvilágosítja az érdeklődőt. Forduljon hozzá bizalommal budapesti irodájában! A honlapján részletesen be vannak mutatva a különböző helyzetek és egyben az elérhetőségét is megtalálja, továbbá időpontot is foglalhat a személyes találkozáshoz.