Egy mobil flotta több kedvezményt jelent

Mobil flotta

Ha megunta, hogy tízezreket költ havonta mobiltelefonálásra, túl kevés az adatforgalmi kerete, így nem tud eleget internetezni okos telefonján. Akkor keresse bátran a mobilflottacentrum.hu szolgáltatásait! Kollégáink segítenek megtalálni az Ön számára legoptimálisabb mobil flotta kedvezményt, amivel akár felére csökkentheti számláit úgy, hogy többet használhatja kedvenc mobilját.

Keressen minket! A mobil flotta tagság az ingyen beszélgetésen kívül, számos egyéb kedvezményt tartogat Önnek, akár kedvező árú készülékvásárlást vagy előnyös percdíjakat. Ha Ön is a mobil flotta tagságot választja, akkor élvezheti a nagyvállalatok számára nyújtott mobil előfizetések előnyeit.

Erre akár egy telefonszám bevonásával is lehetősége van magánszemélyként. Legyen Ön is tagja valamely mobil flotta csoportnak! Kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a legoptimálisabb csomagot, messzemenően az Ön érdekeit és telefonálási szokásait figyelembe véve. Keressen minket a mobilflottacentrum.hu weboldalon és néhány információ megadása után kollégáink keresni fogják a legjobb ajánlatukkal!