Egyéni Családállítás múltunk megértésére

Egyéni családállítás

Életünk egyik legmeghatározóbb része a család. Tapasztalatokat, érzéseket, szokásokat kapunk tőle és hatással van az egész életünkre. Kinek szól az egyéni családállítás? Ha nem találjuk a mélyen gyökerező problémák és konfliktusokra a megoldást,

bizalommal forduljunk egy vezetőhöz, aki feltárja számunkra a spirituális fejlődést! Segít abban, hogy feltérképezzük a transzgenerációs nehézségeket, amelyek által választ kapunk a múltba visszanyúló kérdésekre.

Negatív hatással lehet ránk, ha nem fogadjuk el a családunktól kapott tapasztalatot vagy ha nem fogadjuk el szüleink tulajdonságát, esetleg nem jutunk túl a múltban átélt sérelmeken. Az egyéni családállítás szerint, elődeink élete hatással van ránk és jelenkori családtagjainkra. Ilyen és ehhez hasonló témák merülhetnek fel egy egyéni családállítás keretein belül.

Ha azon dolgozunk együtt a vezetővel, hogy megértsük ezeket a kapcsolatokat, akkor sok mindent megértük azokon a területeken, mint a családi dinamika, a férfi és nő közötti egyensúly, párkapcsolat, testi betegségek lelki okai.