Eladó új építésű lakás Budapesten, a Széchenyi hegy lábánál

Eladó új építésű lakás Budapest
Eladó új építésű lakás Budapest

Budapest a világ egyik legszebb metropolisza, nagyon kedvelt idegenforgalmi célpont, Európa egyik leglátogatottabb városa. Ugyanakkor, Budapest az a főváros, amelyik a világon a legtöbb gyógyfürdővel rendelkezik és itt található a világ második legrégebbi földalatti vasútja, a Millenniumi Földalatti Vasút.

Méltán büszkék az itt élő emberek a városukra, amelyik turisták millióit vonzza évente és egy neves amerikai utazási magazin közvélemény kutatási eredményei alapján „Budapest a világ második legjobb városa”. Aki ingatlant szeretne itt vásárolni, vagy lakáscserére gondol, most gyönyörű helyen, szépen felújított vagy újonnan épített lakások várják az érdeklődőket. Van eladó új építésű lakás Budapest gyönyörű részén, a Széchenyi hegy lábánál, a Madárhegyen.

A hegyről fantasztikus kilátás nyílik a környékre, a zöld környezetnek köszönhetően pedig, mindig friss és tiszta a levegő. Kényelmes, természetes anyagokkal borított teraszok teszik még vonzóbbá ezeket a lakásokat és mindegyik eladó új építésű lakás Budapest ezen részén rendelkezik ilyen vagy ezekhez hasonló terasszal, széles ablakokkal, amiknek köszönhetően egész nap világosak ezek a tiszta és kényelmes lakások. Bár csendes a környék, ideális az otthon számára, nincs messze a belvárostól, nem kell lemondani a szórakoztató budapesti éjszakákról, vagy a sportokat kedvelőknek az edzésekről. 15-20 perc alatt tömegközlekedéssel elérhető a Ferenciek tere vagy a Móricz Zsigmond körtér is. Ugyanakkor a közelben számos bevásárlóközpont található, így a shoppingolással sem kell naponta több órát eltölteni.