Francia manikűr gél lakk mutatós mintákkal

Francia manikűr gél lakk
Francia manikűr gél lakk

Amikor a körmök megfelelő ápolásáról esik szó, akkor mindenki úgy érzi, hogy teljes mértékben tisztában van azzal, hogy miként kell a körmöket vágni, formázni, ápolni, olykor azonban rengetegen tévednek a folyamattal kapcsolatban. A francia manikűr gél lakk segíteni fog azok számára, akik nem szeretnek elidőzni egy-egy köröm kifestésénél vagy megformázásánál. Az első lépés mindig a manikűrözés legyen.

Ez jelenti a körmök levágását, megreszelését és a felesleges bőr eltávolítását. Azonban a bőr eltávolításához és a körmök vágásához áztatásra van szükség. A természetes manikűr is nagyon szépen tud mutatni, hogyha megfelelő eszközöket és díszítőelemeket alkalmaz hozzá.

Természetesen, akik nem szeretnének otthon végezni manikűrt, azok ellátogatnak a hozzájuk legközelebb lévő szépségszalonba. A francia manikűr gél lakk alkalmazása során érdemes megfigyelni, hogy a szakember milyen anyagokat használ. Ha a körmökre a manikűrözés után alapozót tesz, akkor nem One Step lakkot alkalmaz, hanem hagyományos gél lakkot. A One Step lakkoknál ugyanis nem szükséges az alapozó, a fedőlakk és a fixáló.

A gellakk.com webáruházban egyszerűen meg tudja vásárolni azokat az árucikkeket, amelyekre szüksége lehet még szakemberként is. A francia manikűr gél lakk használata előtt érdemes meggyőződnie arról, hogy a vendég nem beteg, vagyis nincs megfázva, nincsenek fertőző szemölcsei, nem nyirkos a keze, nem rendelkezik valamilyen fertőző betegséggel és így tovább.

Azok az ügyfelek, akik érzékeny és nagyon vékony körmökkel rendelkeznek, gyakran igényelnek műkörmöket, de a gél lakk is hatásos lehet az esetükben. A francia manikűr gél lakk felvitele előtt tisztítsa meg a körmöket, majd óvatosan vigye fel az első réteg lakkot úgy, hogy nem ér hozzá a köröm környékén lévő bőrhöz. Ha az első lakkréteg az UV-fényben megkötött, ami néhány másodpercet vesz igénybe, akkor felkenheti a második réteg lakkot is.

Amennyiben ez is teljesen megkötött, akkor következhet a fényesítő lakk, illetve a körömágy-bőr ápolása tápláló olajjal, majd egy kézmasszázs. Az One Step francia manikűr gél lakk amilyen könnyedén felvihető, olyan könnyedén le is mosható. A leoldás során speciális oldószert kell alkalmazni, amit öt percig kell a körmökön hagyni. Nem kell aggódnia, hiszen az oldószer a körmöket nem fogja tönkretenni! A francia manikűr gél lakk egyszerűen feldobható egy izgalmas virággal vagy egy extrémnek számító szegeccsel, esetleg kristállyal. Legyen kreatív és alkosson kedvére a gellakk.com webáruház termékeinek segítségével!