Frissen tartják az ételeket a Liebherr hűtőszekrények

Liebherr hűtőszekrény

Nagyméretű, energiatakarékos és csendes. A side-by-side Liebherr hűtőszekrény a jelenleg létező modellek valódi királya. Ezekben a kamra függőleges elrendezésben van a hűtőhöz viszonyítva, ami teljesen megváltoztatja a fogyasztók vizuális elképzelését az ilyen háztartási készülékekről.

A kétajtós „egymás melletti” Liebherr hűtőszekrény lehet szabadon álló vagy beépített, de mindkét esetben nagyon kényelmes és tágas. A tágasság a side-by-side modellek fő, de nem egyetlen előnye. Ezek a fejlett változatok korszerű technológiákkal vannak felszerelve. A SoftSystem automatikus ajtózáró rendszer, ami simán és csendesen zárja be a készülék összes rekeszét.

A PowerCooling gyorshűtéses rendszer egyenletesen oszlatja el a hideg levegő áramlását. A BioFresh a cég által kifejlesztett frissességi zóna, aminek a hőmérséklete kissé meghaladja a 0 C fokot, ezáltal a legoptimálisabb klímát megteremtve a friss termékek hosszú távú tárolásához. A Liebherr hűtőszekrény DrySafe és HydroSafe üzemmódjai révén, a termékek nedvességtartalma hosszan megmarad.