A Honor telefonok műszaki megismerése

Honor telefonok

Amikor valaki nem tud dönteni két mobil között, meg kell nézze, hogy pontosan mit is tudnak azok és szükséges összehasonlítania az adatokat. Mivel a Honor telefonok elképesztően sokat fejlődtek az elmúlt években, nem is lephet meg senkit, hogy a dilemmában lévő vásárlók egy ilyet választanak.

Megannyi vevőt az fog meg, hogy a kijelző a teljes DCI-P3 színskálás lefedettségnek hála gyönyörű képet ad. Ahhoz képest, hogy a kütyü egy régebbi IPS panellel bír, szép Full HD felbontást nyújt. A gyorsaságot a Honor telefonok a már jól bevált Android Nougat 7.0 operációs rendszernek köszönhetik.

Ez megadja a szükséges stabilitást és az akadozásmentes, gyors kezelést. A korszerű Honor telefonok 9-es típusa már Kirin rendszerchip-et kapott. Ebben az elképesztő 4 mag 2,4 GHz-en fut, illetve a kiváló grafikai teljesítményért a Mali-G71 MP8 grafikus gyorsító felel. A Honor telefonok 9-es modelljének esetében ezek biztosítják, hogy az alkalmazások és játékok gond nélkül fussanak. A megrendelő tehát jól jár egy ilyen modern telefonnal.