Induljon a móka a Hörcsögfalva játékkal!

Hörcsögfalva játék

A 3-7 éves kislányok kedvenc foglalatossága a különféle életszerű helyzetek kialakításában rejlik. A Hörcsögfalva játék néhány kattintással beszerezhető a www.jateksziget.hu weboldalon, mindössze 19.670 Forintért. Ez a termék a szórakoztatás mellett, egyéb előnyökkel is jár.

A gyermekek sajátos programot képesek felépíteni a kis hörcsögöknek, amelyeket saját tapasztalataikból merítenek. Abban az esetben, ha az állatkák egy fiktív bajba kerülnek, a kifundált gondot igyekeznek rögtön helyrehozni, ami a problémamegoldó képességet segíti elő. A Hörcsögfalva játékhoz nem csupán házikó dukál, hanem mindenféle nélkülözhetetlen használati eszköz is, a fürdőszobai berendezéstől elkezdve, a finom falatokat rejtő konyháig.

A lift pillanatokon belül a hálószobába juttatja a kis szőrmókokat és indulhat is a kiadós szundi. A városba jutást külön hörcsögmobil biztosítja, ami extra kiegészítőként szerezhető be. Az igazi hörcsögrajongók egy egész sereget gyűjtenek be, hiszen ezek az édes kis rágcsálók társas lények és kedvelik a csoportos mókát. A Hörcsögfalva játék ideális a jó hangulat megteremtésére.