Ipari fagyasztó minden nagykonyhába

Ipari fagyasztó

Ha minőségi anyagokból, ellenőrzött körülmények között készült ipari konyhagépeket keres, akkor mindenképpen keressen fel egy megbízható forgalmazót, amelyik komplex szolgáltatást nyújt! Az ipari fagyasztó beszerzésénél többféle szempontot kell szem előtt tartani. Például milyen célra fogja használni?

Egy cukrászdának elengedhetetlen eszköze az ipari fagyasztó. Ennek tulajdonságai között megemlítendő a kompakt hűtőrendszer, a belső lekerekített sarok, az inox állítható lábak, a rozsdamentes acélból készült polcok, az automata felolvasztás és az energiatakarékosság. Olyan is kapható, amelyik üvegajtóval van ellátva.

Más típusú ipari fagyasztó a sokkoló hűtő/fagyasztó, ami gyorsan lefagyasztja az ételeket, majd tartósítja azokat. Ez a fajta gyorshűtési folyamat, ezáltal az ételek megőrzik állagukat, színüket és az értékes tápanyagokat nem veszítik el. A sokkoló hűtők tehát kiküszöbölik a nem megfelelő fagyasztás okozta károkat. A másik ipari fagyasztó a laboratóriumi típus. Ezekben oltóanyagokat, szérumokat, biológiai anyagokat lehet tárolni.