Ipari parketta üzlethelyiségekbe, vendéglátókba

Ipari parketta

Laminált padlóból óriási a választék, különféle színek, minták, vastagság, technológia és alapanyag közül válogathatunk, így a lehetőségeink szinte végtelenek. Az egyetlen hátránya, hogy nagy igénybevételnek kitett területen hamar tönkremegy, így egy könyvtárba, étterembe vagy üzletbe nem javasolt a használata.

Ilyen helyiségekbe sokkal praktikusabb az ipari parketta, amiből igaz, hogy nincs olyan sokféle típus és annyiféle árnyalat, mint a laminált padló esetén, de sokkal strapabíróbb. Az ipari parketta a tartósságát az egyedülálló előállítási technikának köszönheti, ugyanis élére állított vékony faszeletek összeillesztésével készül.

Ezért nemcsak nagyon masszív lesz, hanem rendkívül kopásálló is, így napi több száz vagy ezer vendég, kliens esetén is évekig eredeti pompájában fog ragyogni. Ugyanakkor az ipari parketta, a hagyományos csapok és hornyok hiányában, teljes anyagvastagságában csiszolható, így még többszöri felújítást is kibír. Az ára értelemszerűen az alapanyagtól függ, így különböző mértékű költségvetésekbe is beleférhet ezen típus megvásárlása.