A kerékpár kitámasztó sokszor jól jön

Kerékpár kitámasztó

Ön is nagy bringázó? Szeret a természetben kerékpározni? Egészen biztosan minden megvan a biciklijén, ami csak kellhet? Lehet, hogy pont egy kerékpár kitámasztó hiányzik a felszerelésből. Amennyiben nem szeretné a falhoz támasztani a bicajt, vagy éppen azt lesni, hogy hova is fektetheti le, akkor mindenképp fel kell, hogy szereljen egy kerékpár kitámasztót.

A bikelife.hu kétféle típusú kitámasztót is kínál a vásárlóknak. Az első típusú a középre szerelhető kitámasztó, amely a lehető legjobb tartást garantálja a kerékpárnak. A második típusú, a hátulra szerelhető kerékpár kitámasztó.

Vannak olyan kerékpárok, amelyek sportos vázuk miatt rövid láncvillával vannak ellátva, ebből kifolyólag nem mindegyikre lehet felszerelni középre kitámasztót, ekkor nyújt megoldást ez a típus, amelyet a lánc és a támvillához erősítenek. Még a legdesignosabb és egyedibb vázforma sem lehet akadály a hátsó kitámasztónak. Szereljen bringájára kitámasztót, hogy soha ne kelljen azon töprengeni, hova is állítsa azt!