Kombinált szauna skandináv kályhával, minőségű infrapanelekkel

Kombinált szauna

A meghitt pihenés, a kényeztető wellness nem luxus, bármilyen lakás vagy ház alkalmas arra, hogy Nordenstil megteremtse benne ezt az érzést. A kombinált szauna egyszerre valósítja meg a hagyományos finn szauna és a mélytisztító infraszauna nyújtotta élményeket, így kedvezve a család minden tagjának.

Helyet, pénzt és időt is megtakarítva élvezheti mindkét szauna tulajdonságait. Az üzemeltetés szempontjából is van előnye a kombiált szaunának, a finn szauna kályhával az infraszauna előfűthető.

A Nordenstil munkatársai kizárólag skandináv fával dolgoznak, ha szükséges, akkor a fával kombinálják a követ, az üveget. Az elkészült kabin stílusában tökéletesen harmonizál bármilyen stílusú otthonhoz. Ami megkülönbözteti őket sok versenytársuktól: egy kézben tartják a teljes kivitelezést, az egyedi tervezést, a szauna építést, a burkolatok kialakítását.

Nem kell külön burkolót, festőt keresni megbízóiknak. Az otthoni kombinált szauna éppen azt nyújtja a megbízóinknak amire vágynak: tökéletes pihenést és ellazulást. A Nordenstil minden esetben egyedi terveket, igény esetén látványterveket készít. Minőségi anyagokat, skandináv kályhákat és a legjobb minőségű infrapaneleket használ ledes vezérléssel, okosház összehangolással.