Könnyedén felszerelhető tetőablak fényzáró roló

Tetőablak fényzáró roló
Tetőablak fényzáró roló

Aki már kialakított az otthonában padlásszobát, az bizonyára a tetőablak nyílást is figyelembe vette. Amennyiben már be van építve a nyílászáró, akkor erősen ajánlott egy tetőablak fényzáró roló felszerelése is.

A Termolux, a tetőablakokra szerelhető különféle árnyékolók illetve szúnyoghálók forgalmazásával és telepítésével is foglalkozik. A weboldalán minden szükséges információt megtudhat az érdeklődő valamint a megrendelést is könnyedén elintézheti online.

Tetőablak fényzáró roló megrendeléséhez, a vásárlónak meg kell adnia a termék méretét, darabszámát illetve a színét, ezután csak az elérhetőséget kell kiválasztani, hogy személyesen vagy pedig utánvételes házhozszállítással szeretné megkapni a csomagot.

A tetőablak fényzáró roló több szempontból is hasznos. Elsőszámú előnye, hogy fokozza a nyílászáró hőszigetelését, ezen kívül esztétikailag is feldobja az ablakot, úgy kívülről, mint belülről, ráadásul egyszerűen felszerelhető. A Termolux az egy év vásárlói garancián felül, még 2 hetes visszavásárlási jótállást is biztosít.