Körömerősítő szedése az ápolt külsőért

Körömerősítő

Nagyon fontos, hogy a szervezet a megfelelő tápanyagokkal legyen ellátva. Rendkívül hasznosak a körömerősítő készítmények, hiszen tőlük erősebb, fényesebb és ami a legfontosabb, egészségesebb lesz a kívánt testrész. Egy betegség, fertőzés, vagy egy pár napon át tartó komolyabb lelki, szellemi, fizikai leterheltség is kimerültséghez, a szervezet vitamintartalékainak csökkenéséhez vezethet. A szóban forgó testrész hosszú távú megerősítésének legkézenfekvőbb eszköze a fehérjékben és a teljes kiőrlésű gabonákban, zöldségekben, gyümölcsökben gazdag táplálkozás.

A körömerősítő folyamat, illetve tevékenység idején iktassa be az étrendjébe a kölest és a búzacsírát. A búzacsírának magas az E-, B1-, B2- , B3-, B5-, B6-, D- és az A-vitamin, valamint a folsav, foszfor, cink, kálium, króm, magnézium és biotin tartalma is. A köles nagyon sok fehérjét és ásványi anyagot tartalmaz, ráadásul gluténmentes gabonaféle. Kiemelkedően magas a kovasav tartalma, és B-, E-, A-, magnézium, fluor, vas, kén, foszfor anyagokban is gazdag, ezen felül pedig hétféle aminosavat foglal magába.

Az utóbbiból kifolyólag jótékony hatással van a csontokra, a kötőszövetekre és a fogakra is. A körömerősítő szerek tehát különböző problémákra felelnek meg. A jó megjelenés napjainkban elmaradhatatlan. A hajnövesztés gyorsan és könnyen megvalósítható, amihez itt vann néhány tipp. Össze kell keverni egy felvert tojást egy-két evőkanál olívaolajjal és némi tömény főzetű kamillateával, ezt 60 percig érdemes az erősíteni kívánt testrészen tartani. Fontos tudni emellett, hogy még a szőlőmagolaj, a linolénsav, A-, C- és E-vitamintartalmának köszönhetően nagyon egészséges.

Heti két-három alkalommal célszerű felmelegíteni forró vízben az olajat, átmasszírozni alaposan vele a fejbőrt, aztán pamutkendővel betekerni és úgy hagyni egy éjszakán át. Reggel alaposan ki kell mosni samponnal. A hajnövesztés gyorsan zöldteával is elérhető, mivel ez a hagymák működését erőteljesen serkenti. A sűrű főzetének rendszeres fogyasztása, illetve samponhoz keverése és napi használata eredményes lehet.