Különböző dugattyús kompresszor típusok

Dugattyús kompresszor
Dugattyús kompresszor

A dugattyús kompresszorok leginkább a barkács, kis- és középipari területeken alkalmazott termékek, amelyek magas teljesítményt és tiszta sűrített levegőt biztosítanak. A kompresszorok típusai függnek az adott felhasználási területtől. A dugattyús kompresszor a btkkft.hu weboldalon megtalálható. 6-100 literes tartállyal rendelkezik, 1-3 lóerős teljesítményt biztosít. Ez a típus leginkább barkács, garázs vagy kisipari célokra ajánlott, szakaszos levegő felhasználására.

Az ékszíjhajtású kompresszor egy-, illetve kétfokozatú változatban vásárolható meg, 2-10 lóerő teljesítményt képes biztosítani. Alacsony fordulatszámon működik, hosszú élettartammal rendelkezik. A felületén egy speciális burkolat található meg, ami zajszigetelő funkciót tölt be.

A dugattyús kompresszor a btkkft.hu felületen megtalálható robbanómotoros változatban is. Erre a típusra a könnyű szállíthatóság a jellemző, ugyanis széles nyomtávval rendelkezik. A robbanómotoros dugattyús kompresszort kizárólag olyan helyen szabad alkalmazni, ahol nincs elektromos áram. A termék erős felépítéssel és strapabíró szerkezettel rendelkezik. A honlapon megtalálható utolsó típus a fogászati dugattyús kompresszor, ami értelemszerűen a fogászati rendelőkben alkalmazható. Alacsony zajszinten működik, szennyeződés nélküli, tiszta levegőt biztosít a felhasználók számára. A fogászati kompresszor egyszerűen karbantartható, nem igényel sok törődést. Tehát, a dugattyús kompresszor a btkkft.hu felületén több típusban is elérhető, amelyek közül mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. A dugattyús kompresszor a btkkft.hu weboldaláról pár kattintás segítségével megvásárolható, ráadásul kedvező áron. A kompresszorok kiváló működést biztosítanak, aminek folyamán nem okoznak csalódást.