Különleges gyerek rollerek a legkisebbeknek is

Gyerek rollerek

A rollerezést szinte minden gyerkőc szereti, ezért nem csoda, hogy a legkisebbek is szívesen próbálkoznának vele. Azonban számukra még igen nehéz egyszerre egyensúlyozni és lépegetni is, ezért a lelkes nekiindulásnak sokszor csalódás és keserves sírás lesz a vége.

Ez kiküszöbölvén a Micro gyár fejlesztői, olyan gyerek rollerek megvalósítását tűzték ki célul, amelyek 1 éves kortól egészen 5 éves korig használhatóak. Ezen gyerek rollerek megóvják a szülőket attól, hogy minden évben új eszközt kelljen vásároljanak, ugyanakkor a totyogóknak is biztosítják a sikerélményt.

A 3 az 1-ben megoldás lényegében három különböző járgányt foglal magába. A tanulási időszakban egy állítható magasságú ülőke szerelhető fel az eszközökre, amely által egy futóbiciklihez hasonló szerkezetet kapunk. Ha így már jól megy a gyerek rollerek használata, akkor jöhet az ülés nélküli alkalmazás megtanulása, majd utolsó körben felkerülhet a hagyományos T kormány is, aminek köszönhetően már a klasszikus sporteszköz kerülhet a lurkó birtokába.