Lépj egy szinttel feljebb, az angol középfokú nyelvvizsga által

Angol középfokú nyelvvizsga

Bizonyára már Te is megismerkedtél az angol nyelvvel. Talán valamennyire érted és beszéled is azt. Hogyha tovább szeretnéd fejleszteni a tudásodat, akkor számodra az angol középfokú nyelvvizsga jelenti a megoldást, amit a BeHappy nyelviskola kínál.

Olyan oktatási programban vehetsz részt, ami rugalmas időbeosztást tesz lehetővé, így megszabhatod, hogy mikor veszel részt a tanfolyamon, hogy az angol középfokú nyelvvizsga elvégezhetővé váljon.

A szóbeli órákon kiscsoportos foglalkozás történik, azonban a nyelvtani órákon már több tanár foglalkozik, akár egyénileg is a tanulókkal. Ezért, ha nem sikerült az iskolai órákon elsajátítanod a tananyagot, amit egy tanár oktat több diáknak, itt lehetőséged lesz olyan oktatásban részesülni, mintha magántanárod lenne.

Az angol középfokú nyelvvizsga után, már könnyedén társaloghatsz egy angol anyanyelvű egyénnel is. Ki tudod fejteni a mondanivalódat, amit érvekkel, ellenérvekkel tudsz majd alátámasztani. A BeHappy nyelviskola az egyediségét az oktatási módszerek ötvözésével nyerte el.