Liszt Ferenc reptér parkolás a vecsési parkolóban

Liszt Ferenc reptér parkolás

Ha már többször is utazott repülővel, akkor bizonyára nem jelent újdonságot a reptér előtt lévő tömeg, az araszoló autók és a késéstől tartó aggódó emberek látványa. A Liszt Ferenc reptér parkolás sokáig egyet jelentett a káosszal, azonban ma már van egy sokkal jobb opció a terminálra való eljutásra és az autó elhelyezésére.

A Ferihegy Airport Parking parkoló a reptérhez egészen közel található, pontosabban Vecsésen és 300 helyet tud biztosítani azon utasoknak, akik saját autóval érkeznek, de az utazás ideje alatt is védve szeretnék tudni az autójukat.

Előzetes egyeztetés alapján online is be lehet jelentkezni, ha pedig aznapra kellene egy biztos hely, akkor a telefonos elérhetőségen kell felvenni a kapcsolatot a F.A.P. munkatársaival. Amennyiben pedig jelzi, hogy mikor fog érkezni, akkor a Liszt Ferenc reptér parkolás gond nélkül fog lezajlani és még a terminálhoz is biztosítva lesz az útja, a cég egy kényelmes kisbusza révén, ami direkt a parkoló és az reptér között fuvarozza a klienseket.