Megbízható fan-coil termékek

Fan-coil
Fan-coil

A lakások esetében napjainkban már számtalan módszer és lehetőség elérhető, hogy valaki kellemes hőmérsékletet legyen képes előállítani otthonában. Azonban a gyárakban és a nagyobb üzemcsarnokokban nem ilyen egyszerű beszerezni egy klímát, hiszen a teljesítmény és az eszközbe foglalt funkciók száma mérvadó. A fan-coil modellek közül érdemes olyan változat mellett letenni a voksát, amely amellett, hogy a levegő hőmérsékletét a beállított szinten tartja, még a levegőt is tisztítja.

Azonban az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy ilyen rendszer nem számít olcsónak. Viszont ha jobban belegondol, akkor inkább érdemesebb egy csúcsminőségű termék mellett döntenie, amely hosszú évekig hibátlanul működik és több funkciót lát el, mint egy olcsóbb, ám de kevésbé hasznos modell mellett.

A fan-coil berendezések elérhetők olyan változatban, melyek falba süllyeszthetők és vezérlőegységgel rendelkeznek. De léteznek olyan kivitelek is, amelyek mikroprocesszoros vezérlőegységgel működnek. Természetesen minden rendszernél termosztáttal történik a működtetés.

A fan-coil a hagyományos radiátorral szemben a beépített levegőszűrőnek köszönhetően megtisztítja a légteret és eltávolítja a helyiség levegőjében lévő szennyeződéseket. Sokan azért is választják a fan-coil rendszereket, mert amellett, hogy fűtenek, még hűteni is képesek. Egyszóval télen és nyáron is alkalmazhatja a különleges berendezést, mely még a szennyezett légteret is megtisztítja. Ha érdekli a termék, akkor látogasson el a galletti.hu oldalra!