Meglepetést okozott a Huawei P9

Huawei P9

Az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetését a Huawei okozta az okostelefonok szerelmeseinek. Szinte a semmiből tűnt fel ez márka, és pár év alatt a népszerűségi listák előkelő helyeire került. Ezt többek között a Huawei P9 modelleknek is köszönheti, amely már a megjelenése pillanatában elnyerte a vásárlók tetszését. A már megszokott elegancia, strapabíróság és megbízhatóság mellett, a legfeltűnőbb újítás a Huawei P9 esetén, a hátlapon található két Leica kamerarendszer.

A népszerű lencsegyártó által készített kamerarendszer biztosítja arról a vásárlókat, hogy a Huawei P9 készülékkel készített fényképek élesek, tiszták és valósághűek lesznek. Ezzel szemben az alapmodell olcsóbb és bizonyos szempontokból gyengébb változata, a Huawei P9 Lite még nem rendelkezik ezekkel a nagyszerű kamerarendszerekkel. Csupán egyetlen hátoldali kamera található rajta.  Természetesen a Huawei P9 Lite esetén a gyengébb jelző nem a készülék minőségére értendő.

Ezek a modellek valamivel gyengébb hardvert kapnak, ám ez nem befolyásolja jelentősen a telefonok teljesítményét. Természetesen előfordulhat, hogy egy-egy nagyobb teljesítményt igénylő játék, vagy alkalmazás nem fog futni rajta, vagy akadozva fog működni, de ettől eltekintve nem fedezhetünk fel jelentős különbséget a két modell között.

Ami még fontos, hogy a Huawei P9 Lite ára jelentősen alacsonyabb, mint az alapmodellé, így aki olcsó, de megbízható telefont keres, annak a középkategóriás készülék tökéletes választás lesz. A csúcskategóriás Huawei P9 készülék is barátságos áron vásárolható meg, így azt is sokan keresik az áruházakban.