Milyen a jó klíma?

Klíma

Mivel rengeteg légkondi kapható manapság, sokszor a laikusok egyedül nem tudják kiválasztani azt a modellt, amely a legforróbb napokon is helytáll. Persze, a klíma tekintetében vannak olyan tulajdonságok, melyek napjainkban már kötelezőek kell legyenek, és ha ezek hiányoznak, akkor nem meglepő a csökkent teljesítmény és a nem megfelelő hatékonyság.

A bizonytalanságból kivezető utat gyakran a szakember mutathatja, aki rövid tanácskozás után képes rámutatni arra a klíma berendezésre, amivel nem csak a vásárló, de a lakásban élők is elégedettek lesznek.

Sohasem hiányozhat például a komfortot generáló 24 órás időzítés. Ennek köszönhetően, a klíma 24 órás időintervallumban bármikor beprogramozható. Ez azt jelenti, hogy a lakók, ha ezt a funkciót használják, akkor mindig a lehűtött otthonba érkeznek majd a munkahelyről, iskolából vagy egyetemről.

Egyesek fontosnak tartják az antibakteriális bevonatot is. A klíma egyedülálló szűrőjének hála, ez az elem még a legkisebb mikroszkopikus porrészecskéket, baktériumokat és vírusokat is kiszűri.