Miskolctapolca szállás: Bástya Hotel

Miskolctapolca szállás
Miskolctapolca szállás

Egyre többen keresik fel ezt a szállást, hiszen páratlan áron lehet hozzájutni kiemelkedően magas színvonalat nyújtó pihenési lehetőséghez. A Bástya Hotel a barlangfürdő szomszédságában található, ami egy igen nagy vonzerőt jelent. Aki itt pihen, az garantáltan nem fog unatkozni, hiszen számtalan program és látnivaló várja a turistákat. Miskolctapolca szállásait belföldi és külföldi vendégek is egyaránt keresik.

Ezek közül egy kiemelt helyet foglal el a Bástya Hotel, amelyik nagyszerű akciókkal kedveskedik a pihenni vágyóknak. Pünkösdkor és nagyobb ünnepek alkalmával, amikor hosszú hétvége is van, kiemelt ajánlatokat lehet megismerni.

Miskolctapolca szállás lehetőségei közül igen sokan keresik azokat, amelyek közel vannak a barlangfürdőhöz, de nincsenek forgalmas helyen. A Bástya Hotel csendes környezetben fekszik, így ha ezt a lehetőséget választja, akkor az egész családja remekül fogja magát érezni a pihenés alatt. Több szobatípus közül lehet választani: családi szobák, egész lakosztály, körpanorámás hotelszoba, standard és tetőtérben található szoba, amelyek mindegyike kedvező áron, természetesen más-más felszereltséggel és kialakítással rendelkezik. Miskolctapolca szállásait keresgélve az interneten, már meg is találta azt, amelyik az év bármely szakában a lehető legjobb kikapcsolódást nyújtja. Itt még wellness lehetőségre is mód nyílik. Miskolctapolcáról nagyszerűen be lehet barangolni az egész környéket is. Miskolctapolca szállás ajánlatai közül vegye előre a Bástya Hotelt, ha esetleg esküvőt vagy nagyobb céges rendezvényt, konferenciát szeretne szervezni!