Mit tegyünk, amikor a légzsák lámpa világít?

Nem jó jel, ha a légzsák lámpa világít
Nem jó jel, ha a légzsák lámpa világít

Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a jármű, amivel rendszeresen közlekedünk, mindig jó műszaki állapotban legyen. Amennyiben észreveszünk valamilyen meghibásodást, akkor egyből keressünk fel olyan szerelőt, aki képes kijavítani a hibát. Annak, akinek már volt része benne, tudja, hogy amikor a légzsák lámpa világít, akkor miről is van szó. Általában ezt a hibajelzést az „anyósülés” matraca alá beszerelt kis készülék meghibásodása okozza.

Ezt csak akkor fogjuk tudni megszüntetni, ha vásárolunk egy újabb eszközt vagy egy kiegészítő egységet. Ennek érdekében keressük fel bátran az ulesfoglaltsag.hu oldalt, ahol típusra megfelelő rendszert tudunk megrendelni.

Ne nézzük el, hogy a légzsák lámpa világít, mert ez azt jelenti, hogy a légzsákok ki vannak kapcsolva, és egy esetleges koccanás során nem fognak kinyílni. Mindössze pár percbe kerül a helyettesítő rendszer csatlakoztatása, és máris gurulhatunk tovább, ugyanakkor már a műszerfalon sem fog látszani, hogy a légzsák lámpa világít, és baleset esetén is teljes biztonságban leszünk.