Mitől közkedvelt a Hitachi klíma?

Hitachi klíma

Vannak olyan gyártók, még a klímaberendezések esetében is, amelyekben az ember sokkal jobban megbízik, mert hallotta a termékeknek a pozitív tulajdonságait. Az egyre elterjedtnek tekinthető Hitachi klíma esetében is elmondható ez, hiszen itt nemcsak a magyar vásárlók dicsérik a produktumot, hanem a külföldiek is.

Ez főként annak köszönhető, hogy a speciális inverteres Hitachi klíma magas energiahatékonysági mutatóval rendelkezi, mellette nem elhanyagolható az úgynevezett PAM (Power Active Modul) vezérlésű DC Inverteres megoldás sem. Ez szinte mindegyik Hitachi klíma berendezésben megtalálható, legyen az a különleges Monozone vagy a modernebb Multizone.

A Hitachi klíma azért mondható roppant hatékonynak, mert ez -15 °C külső környezeti hőmérséklet mellett is kifogástalan teljesítménnyel képes garantálni a fűtést. Ez sokakat meglep, mert azt gondolják, hogy ezek a szerkezetek csak a hűtést garantálják. Ezen légkondicionálók a meleg és a hideg levegő biztosítását illetően is remekül üzemelnek. A www.klimadepo.hu oldalon még több megtudható erről.