Optimális megoldás: szolgáltatott irodák

Budapesti iroda kiadó
Budapesti iroda kiadó

A szolgáltatott irodák bérlése a különböző flexibilis bérleti konstrukciókban gondolkozó vállalkozók számára optimális megoldás lehet. Egy iroda bérlet Budapest szívében minden kezdő vállalkozás számára hatalmas lendületet adhat.

Az üzleti élet meghatározó negyedeibe, egy karnyújtásnyira Budapest híres nevezetességeitől, bérelni irodát pompás lehetőségek sorát kínálja a startupok, egyéni vállalkozók, kis és középvállalkozások, továbbá a nagyobb cégek számára is.

A Regus által például számos budapesti iroda kiadó, minden infrastruktúrával felszerelve. A nagy beruházásokat igénylő konvencionális irodák bérlése helyett, a Regus kiváló alternatívát biztosít szolgáltatott irodamegoldásaival. A szolgáltatott irodák bérlése költséghatékony, fejlett technikai feltételeket biztosít, ezáltal céljait modern környezetben valósíthatja meg.

Maximális szabadságot élvezve helyigényét és a bérlési időtartamot extra költségek nélkül napról napra korrigálhatja a folyamatosság megszakítása nélkül. A produktív atmoszférának köszönhetően hatékonysága nagymértékben nőhet, miközben kiadásai csökkennek. A Regus szakértői személyzete minden irodaházban jelen van, igény esetén kezelik az adminisztratív és recepciós feladatokat, ezáltal is cége helyi arculatát építve.

A személyre szabottság a Regus összes szolgáltatását jellemzi, így az adott alkalomhoz igazítható feltételekkel nem csak irodamegoldás igényelhető, akár órákra is bérelhető üléstermek, tárgyalók is az Ön rendelkezésére állnak. A Regus világ legnagyobb videókonferencia rendszerével rendelkezik, ezért a nagy távolságú konferenciák és tárgyalások lebonyolításában készségesen az Ön segítségére vagyunk.