Osztó gyűjtő radiátoros fűtéshez többkörös kivitelben

Osztó gyűjtő

Minden évben meg kell küzdenünk a téli időszak hideg időjárásával, ami sok gondot okozhat, hogyha nem vagyunk eléggé felkészültek. A fűtőtestek azonban egyre modernebbeknek számítanak.

Az ezekhez tartozó alkatrészekkel együtt pedig, gazdaságosan fűthetjük a lakásunkat. Az osztó gyűjtő radiátoros fűtéshez kiválóan alkalmas, mert használatra készen megvásárolható a gepeszcentrum.hu webáruházából. Többféléből válogathatunk, attól függően, hogy milyen rendszerre lesz felszerelve.

A kétkörös osztó gyűjtő radiátoros fűtéshez szintén beszerezhető, de ha arra van szükségünk, akkor meg fogjuk találni a 11 körös kivitelt is. A megfelelő működés érdekében, fel van szerelve minden körön térfogatáram mérővel.

Hogyha nem vagyunk biztosak benne, hogy nekünk melyik lenne a megfelelő választás, akkor kérjük nyugodtan egy hozzáértő segítségét, mert a rosszul felszerelt osztó gyűjtő radiátoros fűtéshez nem fogja hozni a várt hatásfokot és az is előfordulhat, hogy nagy lesz a hő-veszteség a fűtés során, ami csak plusz költségekhez vezethet.