Praktikus autós appok tárháza

GPS applikáció

Az okosteszközök az életünk minden részébe beférkőztek, viszont ez sok esetben megkönnyíti a dolgunkat bizonyos helyzetekben. Így van ez vezetés közben is, hiszen nem minden esetben lehet veszélyes a mobil használata ilyenkor, az autós appok szintén ezt bizonyítják.

Rengeteg olyan telefonra telepíthető szoftver létezik, amelyek megkönnyítik az autósok dolgát. A bhpgumi.hu összegyűjtött ezekből egy csokorba, amelyeket megtekinthetünk, hogyha ellátogatunk a weboldalukra.

Mi magunk dönthetjük el, hogy ezek közül az autós appok közül melyek lehetnek a hasznunkra. A leginkább elterjedtek a különböző GPS applikációk, amelyekből rengeteg van. Igazán népszerű a WAZE vagy a iOS saját térképe, de a folyamatosan frissülő Google Maps is remekül juttat el minket a célunkhoz.

Különféle tankolási autós appok közül is válogathatunk, amivel statisztikát készíthetünk az üzemanyagok költségekkel és a fogyasztással kapcsolatban. Találunk még itt traffipax jelzőket, a dugófigyelőkkel rengeteg időt takaríthatunk meg, illetve a parkolás költségeit is rendezhetjük az okostelefonunkkal.