A préselt gyöngy igazi különlegesség

Préselt gyöngy
Préselt gyöngy

Kinek ne lenne fontos, hogy a szép ruhájához milyen kiegészítők társulnak? A préselt gyöngy minden esetben megteszi a hatását, hiszen igazán egyedinek minősül, ráadásul nagyon egyszerű felfűzni ezt a típust. Még akkor is érdemes elkészítenie a saját ékszerét, ha mindeddig nem próbált ügyeskedni. Az a jó a gyöngyökben, hogy a saját ízlése szerint fűzheti, ezáltal egyedi nyaklánccal vagy karkötővel büszkélkedhet majd.

Ajándékötletként is remekül beválnak ezek barátok, rokonok vagy ismerősök számára, hiszen végre nem azokat a megszokott ékszereket kapják, amelyekkel tele vannak a kirakatok. Cseh préselt gyöngy készítése igazi hagyománnyá vált és évszázadok óta roppant nagy népszerűségnek örvend.

A préselt gyöngy mellett azonban, megtalálható a csiszolt és a table cut modell is, hogy mindenki kiválaszthassa azt, amelyik a személyiségét tükrözi. Akár több változatot is kombinálhat egyetlen nyakláncon. A képzeletének és kreativitásának semmi nem szabhat határt, ha kézbe veszi a különleges kiegészítőket.