Roppant hatékony a Red Top légycsapda

Red Top légycsapda

Az Autó Olajshop webbolttal biztosan megismerkedtek már azok, akiknek jó motorolajra, kenőanyagra, féktárcsára, diesel adalékra vagy éppen egy szenzorral ellátott tolatóradarra volt szükségük. Azonban itt még sok egyéb is megvehető, mint például a Red Top légycsapda. Mindenki tudja, hogy mennyire zavaróak tudnak lenni nyáron a legyek, amik rászállnak az ételre, az emberre és minden olyan dologra, ahol semmi keresnivalójuk sem lenne. Aggódni persze nem kell, ha megvan a Red Top légycsapda, ami kétség kívül a leghatékonyabb légyfogó. Ennek a működése roppant egyszerű és igazán eredményes.

A Red Top légycsapda maximum 2 nap elteltével érezteti a hatását, köszönhetően a speciális csalétek pornak. Ezt persze szükséges vízzel elkeverni. A Red Top légycsapda másik jó tulajdonsága, hogy úgymond foglyul ejti a legyek tetemeit, és az erjedési folyamat miatt ezek szintén csalétekké válnak.

A kellék maximális hatásfokát nagyjából egy hét után éri el. Egy nyolc literes kiszerelésű fajta több mint 100 légy elfogására is képes percenként. Ezzel biztosan végleg meg lehet szabadulni a roppant zavaró repülő lényektől. Az áruházba persze a legtöbben azért térnek be, mert valami kocsialkatrészre van szükségük. Az elmúlt hónapokban az iridium gyújtógyertya nagyon fogyott, ami igazából nem is csoda, hiszen itt az NGK termékeit értékesítik. Ez a világ egyik legnagyobb iridium gyújtógyertya előállítója.

A produktumait a legtöbb, világszinten ismert autógyártó is használja, akárcsak az Opel, Volkswagen, Audi, BMW, Seat vagy éppen a Ford. Ezek iridum gyújtógyertyát szerelnek be az autóikba, és pótalkatrészként is az NGK gyártmányait ajánlják a klienseknek. Mi is garantálja a sikert az iridium gyújtógyertya esetében? Nos, mindenképpen a felépítés az, ami hatékonnyá teszi ezt, hiszen a kellék a nagyon vékony, középső elektródával bír. Ennek az erőtere koncentráltabb és az elektronemissziója határozottabb, így az ív energiájából több hőt tud átadni a keveréknek. Az iridium gyújtógyertya a legrosszabb időjárási körülmények között is gondok nélküli gyújtást biztosít.