Salgó polc árai és rendelése

Salgó polc

Az árú csak egyre gyűl és gyűl, amelyeket nem tárolhat a földön? A helyiség adott lenne a tárolásra, de még nem talált olyan polcrendszert, amelynek méretei épp megfelelnének? Ebben az esetben a legjobb megoldást az összeszerelhető Salgó polc jelenti.

Esetében biztos nem történik meg az, hogy megvásárolja és nem fér be a helyiségbe. Akkora polcrendszerrel érkeznek a munkatársaink, amekkorát Ön megrendel. Természetesen nem összerakva, hiszen úgy talán be sem férne a raktárba, hanem darabokban.

A helyben összeszerelhető Salgó polc árait a weboldalunkon tekintheti meg, ahol többek között azt is megtudhatja, hogy milyen típusokat tudunk ajánlani. A rendelés interneten keresztül történik, és ami a legjobb benne, hogy akár azonnal is szállítani tudjuk, hiszen ez raktárkészletről történik.

A kész elemek összeszerelése az ügyes kezű munkásoknak köszönhetően gyorsan történik. Így akár már a rendelés másnapján rápakolhatja azokat a tárgyakat, amelyeknek eddig nem volt meg a helye. A Salgó polc képeit természetesen ugyanitt tekintheti meg.