Többrétegű Berlinger Haus edények

Berlinger Haus edények

A jó ételekhez sok gyakorlás, lelkesedés, na meg jó minőségű eszközök kellenek. A Berlinger Haus edények a főzést, sütést sokkal egyszerűbbé és élvezetesebbé teszik. A kezdő szakácsoknak olykor kedvét szeghetik a kudarcok. Odaég a hús, leragad a palacsinta, szétfő a zöldség. Nem minden esetben a tapasztalatlanság vagy az ügyetlenség az oka, hanem a nem jó minőségű eszközök.

A Berlinger Haus edények viszont, még az úgymond szakavatottak elvárásainak is megfelelnek, hiszen jóval többet tudnak, mint az átlagos társaik. Az egyik újítás az úgynevezett „Changing Line” a serpenyőkben, vagyis a színváltós tulajdonság, ami tulajdonképpen a hőt jelenti.

Ennek segítségével pontosan tudhatjuk, hogy mikor kezdhetjük el sütni az ételt. A Berlinger Haus edények általában több rétegűek, ami a 3 réteg márványbevonatot, 1 réteg alumíniumot és 1 réteg rozsdamentes acélt jelent. Használatuk során pedig sokkal kevesebb zsiradékot kell használni, tisztításuk is nagyon egyszerű, dizájnjukat a természet ihlette.