Trotec elektromos hősugárzó

Elektromos hősugárzó

Gondjai vannak a fűtéssel? Esetleg nincs kellőképpen meleg az otthonában vagy olyan helyiséget fűtene ki, ahol nincs fűtőtest? A hősugárzó minden esetben megoldja a fűtésproblémát. Legyen szó akármilyen helyiségről és akárhol, a nagyteljesítményű hősugárzóval csak jól járhat.

A nagyteljesítményű Trotec TDS 50 E elektromos hősugárzó jól bírja a változatos körülményeket és a gyűrődést. A készülék egy füllel is el van látva, aminek segítségével könnyedén ide-oda remekül mozgatható. Használata igen egyszerű és praktikus, még csak hosszabbító kábelre sem lesz szüksége, hiszen a Trotec hősugárzó rendelkezik egy 1 méternél hosszabb 5 eres beépített kábellel.

Ennek köszönhetően, nem kell további hosszabbító kábelre költeni, ami sok más hősugárzó esetében szükséges, így semmilyen extra költséggel nem kell számolni. A készülék motorja hő-kioldóval rendelkezik, ami fűtés nélkül, ventilátor üzemben is működik. Továbbá, a hősugárzó beépített túlmelegedés védővel is rendelkezik, aminek köszönhetően a túlmelegedéstől sem kell tartani.